44

ЧРД на кралицата на красотата! Българската Кардашиян празнува с поглед към следващия връх

Неземно красива. Изискано сексапилна. Дяволски талантлива и целеустремена. Кралица на красотата по рождение. Това са само част от думите, с които може да се опише пловдивчанката Манита Вартан. Днес Мисис Европа празнува своя рожден ден.

Амбициозната арменка, наричана още българската Кардашиян, покори не един и два кариерни върха. Чаровната пловдивчанка въобще не крие годините си, а и няма причина за това. Тя изглежда страхотно и това ще потвърди всеки мъж, който се обръща след нея. А и всяка жена, макар и негласно. Кралицата на красотата става на 36. “Не крия възрастта си, напротив, гордея се с това което съм. Годините са моята история по пътя към успехите. Знам, че съм младолика, гена си е ген, приличам на баща си Вартан - бивш военен и пожарникар, който и до днес е в страхотна спортна форма и с когото се гордея. Може би амбицията ми за развитие се дължи и отчасти на него - винаги е бил победител и най-добър пожарникар, носител на много медали за храброст, награждаван за храброст при мисии в Иран и Ирак.
Този вкус към живота възпитавам и у дъщеря си. Живота ми тепърва започва, Бог пред мен, а аз след него!", си пожелава континенталната кралица на красотата в Европа. 

"Моля се само за здраве, всичко друго се постига с труд, упоритост, постоянство и любов! Аз съм боец и живея с бъдещето - с всичко, което е напред! Никога не съм обичала еднократни победи, те са само трамплин към следващи върхове", допълва красивата пловдивчанка. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?