Следвайте ни

Човекът, който завладя TikTok без думи ВИДЕО

viber icon

Малко от нас познават този човек с името му, но почти всеки, който е прекарал известно време в интернет, е запознат с лицето му. Каби Ламе е човекът, който улавя реакциите си на странни лайф хакове, като никога не казва нито дума във видеата си, пише vesti.bg.

За няколко месеца той се превърна в един от най-популярните хора в мрежата. Ето и как един един работник от Италия успява да завладее TikTok и да накара милиони хора по целия свят да се влюбят в това, което прави.

 

Италианец, но не съвсем

Каби Ламе е роден на 9 март 2000 г. в Сенегал. Когато е на една година, семейството му се премества в град Кивасо в Северна Италия, където получават общинско жилище. Каби живее там и завършва училище, където активно се занимава с футбол и баскетбол.

 

Обикновена работа

След дипломирането си започва да работи като машинен оператор във фирма, която произвежда цифрово оборудване. Каби живее съвсем обикновен живот до момента, в който е уволнен през март 2020 г. Вместо да започне да търси нова работа, той се връща в апартамента на родителите си и решава да прави видеа за TikTok. В началото не се различава особено от останалите тиктокъри и профилът му се развива до малко повече от 2 милиона последователи.

 

Печелившата идея за видеа в TikTok

Всичко се промени драстично в началото на април 2021 г., когато Каби започва да заснема реакциите си на странни и безполезни лайфхакове. Той печели слава от дома си, без да казва нито дума във видеата си и като използва само стар смартфон и импровизирани средства. Хората обичат да гледат как младият човек реагира на лайфхакове, които предлагат сложни и странни решения на прости проблеми. А реакцията му в края на всяко видео е култова.

 

Последователите и известността

Само месец след първите реакции, последователите му са повече от тези на най-популярния човек в TikTok от Италия – танцуващия милионер Джанлука Ваки. Днес Каби има над 90 милиона последователи, като измества Кайли Дженър, Дуейн Джонсън и Уил Смит. Вече заема второ място в TikTok, като преди него е само Чарли Д’Амелио със 120 милиона последователи. Много големи компании вече си сътрудничат с него, но въпреки, че печели добре, все още не може да изпълни своята мечта – да купи къща на майка си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дияна

Дияна

31.07.2021 | 22:25

Здр те този тик ток Дацерями го обожава но за малко Да почини от този сайт Преживях ме ед седмица в Болница кошмар ед я спасиха

Отговори
0 0
?Boko

?Boko

30.07.2021 | 13:46

Cinga-manga fuk!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?