46

Чия е емблемата на поп фолка: Чалга легенда унизи Васко Жабата

Васко Жабата разбуни духовете в чалга гилдията

„Мога да кажа, че "Радка Пиратка" е по-велика от Васко Жабата“, категоричен е авторът на друга емблематична за зората на поп фолка песен - чалга легендата Тошко Тодоров, цитиран от "Хотарена".

Изпълнителят на фамозния хит допълни: "Песента ми е емблема и химн на фолка и заслужава същия фурор не само у нас, а в целия свят."

Тодоров, който скоро ще навърши 59 години, заявява и че е готов да отговаря на стотици обаждания и покани за участия, ако старият му хит последва съдбата на лирическите герои Васко Жабата и Цеца Мецата.

Песента, в която измислените герои станаха любимци на младо и старо, е тотален хит в Сърбия. Видеото към песента има близо 6 милиона гледания в YouTube, а колажите и споделянията са безброй.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Масон

Масон

31.08.2022 | 13:56

Преди около 2 месеца бях на сватба . Младоженците си бяха поканили , наслади хора , приятели около 20 човека . Никой от тях не стана да танцува , на поп, рок , хора и ръченици , и друг стил музика . Само като им пуснаха малко чалгия и сръбско. По възрастните хора танцуваха на модерната музика ,а тези бяха като дървета . Само на чалгията се кълчиха като ударени от ток.Това не е музика а една простащина за мен не става за нищо. Както и тази пародия на песен.

Отговори
8 2
Сарказъм

Сарказъм

31.08.2022 | 13:49

Тези две песни с върхът на простотията . Всички чалга песни и певци влизат в класацията простотия и тъпизъм. А тази жаба вече стана досадна , за нея се пише навсякъде. Това ли се смята за " хит " това е пълен бок...клук.

Отговори
7 2
Анти чалгар

Анти чалгар

31.08.2022 | 07:44

Ако обичате стига с тази , гадост и тази отвратителна жаба. Една проста задръстеба песен стана " хит" от това ,че се пише за да всеки ден .

Отговори
5 3
ТОНГО

ТОНГО

30.08.2022 | 12:26

ВИЕ не сте форумецът ГРАД КОЗЛОДУЙ а ментето

Отговори
1 5
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 12:22

ПОШЛОСТ

Отговори
8 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?