Следвайте ни

Чичо Скрудж в живота: Вижте най-големите скръндзи сред зодиите

viber icon

Героят от анимационните филми Чичо Скрудж е неприлично богат, но голям скъперник. Той буквално се къпе в пари, но не иска да се раздели дори с една монетка. Такива скръндзи обаче има и в действителния живот. Обикновено те са представители на три от 12-те зодии.

Телец

Когато въпросът опре до пари, Телецът изпитва мъчително раздвоение. От една страна, хубавите неща го привличат и му харесва да живее в лукс и разкош. От друга - никак не му се иска да пилее спестените си с тежък труд пари.  Затова Телците грижливо пресмятат всеки разход и понякога планират по-големи покупки с месеци, преди да се решат. Не очаквайте от Телеца да ви почерпи в кръчмата – той трудно ще си развърже кесията за подобна щедрост.

Близнаци

Понякога Близнаците проявява разточителност, за да задоволят някои свои прищевки. Но са истински циции, когато става дума за пари назаем. Тогава не разбират от шега. Най-късно на другия ден след изтичането на срока ще се изтъпанат пред входната ви врата и ще започнат да опяват, че не сте им върнали парите. Но скъперничеството на този знак е донякъде оправдано, защото активният му и разнообразен начин на живот се нуждае от сериозно финансиране.

Дева

Девите винаги знаят къде ще се състои следващата разпродажба, как да открият потенциални недостатъци на всъщност безупречни стоки и така да си изпросят намаление, в какво състояние е разплащателната им сметка или къде в дома си са скрили някое и друго евро.  По паричните въпроси Девите не оставят нищо на случайността и пресмятат грижливо всяка разноска.  Все пак от време на време си позволяват да задоволят някой свой каприз и да извършат някаква – според техните критерии – лудост: например да си купят спонтанно красивия марков пуловер, който така приятно гали кожата в пробната кабина.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Павлина

Павлина

07.02.2021 | 18:59

Пълни глупости!

Отговори
1 0
Donatella

Donatella

07.02.2021 | 16:07

Ludost e napisanoto, da zodiite. Prestarahte se

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай