Следвайте ни

Четирите зодии, които не подлежат на промяна

viber icon

Когато започваме една връзка често се надяваме наивно да промвним партньора си. Има обаче хора, които не подлежат на промяна и затова звездите предупреждават кои са зодиите, при които никога няма да ви се сбъднат надеждите за промяна.

Телец

Стабилният земен Телец въплъщава изцяло образа на упорития бик. Те знаят точно какво искат от партньора си и от връзката като цяло. Телец - за стабилност и спазване на статуквото те са доволни от състоянието на нещата, което някога се е развило.

Има изключение от това правило. Ако Телец се влюби в доста млада възраст, той е способен на значителни промени в характера и навиците си. Ако обаче вече е развил свой собствен поглед върху света и живота, той ще бъде неподвижен като планина.

Но не се плашете от упоритата природа на Телеца. Това има своите предимства. Телецът е покровителстван от Венера и следователно този знак е романтичен по природа. Телецът вярва, че партньорите във връзката се развиват заедно като двойка. Ако те са се влюбили в теб, те ще бъдат верни на любимия си до смъртта си.

За влюбения Телец обектът на неговата страст е най-красивият човек на света, за когото той ще запази най-нежните чувства и спомени, дори когато и двамата сте на възраст. Така че неизменната природа на Телеца не е толкова лошо качество, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Лъв

Този огнен знак изглежда е създаден за любов. За Лъвът животът без любов е като живот без слънчева светлина. Собственикът на знака Слънце придава на лъва такова количество кипяща енергия и чар, че той е заобиколен от внимание и почитатели през цялото време.

Лъвицата си мисли: "Ако ме обичат такава, каквато съм, защо да променя нещо?" Разбира се, вие сте специален човек за лъва, но той вижда любовта като необходимост да приемете любимия човек такъв, какъвто е  и да не го молите да се промени. Ако се отнасяте с разбиране и приемане към лъвския поглед към света, той ще ви отговори в натура.

Като огнена зодия с голяма душа, лъвът е готов да прости много на любимата си. 

Скорпион

Скорпионът е едновременно воден и фиксиран знак. Това означава, че те са чувствителни и в същото време не са гъвкави по природа. Такъв противоречив нюанс е важен, за да се разбере защо Скорпионът отказва да се промени заради връзката. За Скорпиона автентичността и достоверността на случващото се е най-важно.

Промяната на себе си в името на партньора е все едно да му правите фалшиви комплименти. Те са верни на думата си и на себе си и очакват същото от любимия човек.

Много Скорпиони предпочитат партньор с богат жизнен опит, който добре осъзнава техните желания и нужди. Следователно те няма да поискат от любимия човек да промени своите навици или желания заради Скорпиона.

Водолей

Водолеите са известни със своята уникалност, свобода на действие и възгледи, стремеж към бъдещето. Изглежда, че тези хора просто трябва да бъдат отворени за промяна, нали? Но в сферата на отношенията за водолея тези качества и очаквания не важат.

За Водолеите всички хора са братя, обединени и равни. Същата тази възвишена вяра се простира и до това как те обичат себе си и искат да бъдат обичани. За тях да очакват партньор да се промени или да поискат партньор да се промени означава, че нещо се обърква във връзката и не работи. Според тях „любовта не изисква жертви“.

Ако излизате с Водолей, знайте, че за тях любовта не е състезание кой е по-силен. Ние сме равни и сме заедно. Целенасоченият опит да се промени, за да спечели нечия обич, нарушава това чувство за равенство. По-скоро биха били сами, отколкото с някой, който се опитва да ги подобри.

Но Водолеят никога няма да си позволи да навреди на близък или връзката. Водолеите ще уважават и ще се възхищават от уникалността и личността на партньора си, както никой друг., пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?