Следвайте ни

Четирите тайни на щастливия секс

viber icon

Не си трайте
Все отнякъде трябва да се почне. Това не означава обаче, че може да стоварите най-палавите си фантазии на партньора, докато преглъща кюфте и шопска салата. Най-добрият начин да споделите с любимия за вашите щения е да му отредите почетното място. Заявете, че той е важна част не само от реалния, но и от фантазния ви свят. Ако искате, обвинете някой сън за тая или оная секс фикция, но споделете как си представяте бъдещите си плътски преживявания.

 
Изследвайте фентъзи възможностите
Не е лесна работа не само да поканиш някого във фантазиите си, но и да се окаже, че те му пасват. Предизвикайте разговор, в който открито да споделите за всичките си притеснения и очаквания от новостите в секса. Ако искате, направете си ролеви карти и ги сложете в една кутия. После оставете на жребия да покаже кой ще е господарят, кой учителят, докторът, режисьорът и младата актриса. Поканете и другия да влезе в сценария на бъдещата ви интимна пиеса. Оставете го да сподели какво иска да промени.

Смейте се
Тази стъпка е много важна. Да разкриеш сексуалните си фантазии, може да те накара да се чувстваш прекалено оголен и свенлив. Дори някоя подробност от плътската ви химера да ви се струва прекалено срамна, не я пропускайте. Споделете я, ако трябва и през смях. Ако партньорът ви е адекватен към вас и вашите желания, то няма да чуете в отговор ехиден хилеж.

Научете се да се адаптирате
Когато изследвате сексуалните си фантазии, е добре да решите докъде да сложите границата. Ако сексуалната фантазия включва душ, а вие не сте особени привърженици да се къпете с друг човек, сменете мястото или позицията, в която се развива действието. Това не означава, че секс намеренията ще се прецакат. Гледайте на това като част от процеса на израстването ви като двойка. Някоя фантазия ще е постижима, друга ще приберете в скрина. Нека силата на сексуалните приключения бъде с вас!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?