46

Четири зодии могат да превърнат живота ви в жив кошмар

Четири зодиакални знака могат да бъдат толкова студени и безсърдечни, че буквално да съсипят целия ви живота и е по-добре винаги да си имате едно наум, когато сте около тях. Поне така казват астролозите.

Първи в списъка от тях са раците, които не са способни на чувства и по-специално мъжете раци. Можем да ги определим като пълни "дървета", които не умеят да показват емоциите си и така да наранят хората, които всъщност искрено обичат.

Другите са водолеите, които са много непостоянни и често нащрек и макар много да обичат половинката си, това може да е крайно недостатъчно и не по правилния начин.

Трети са козирозите, за които добре знаем, че най-много обичат работата си. Наложи ли им се да направят избор между работата и половинката, много често ще изберат професионалните си задължения.

На четвърто място се нареждат близнаците. Егоистични и своенравни, прекалено задълбочените отношения обикновено ги стресират и когато се усетят притиснати, бягат. Те са чудесни приятели, но е по-добре да не са ти в къщата, пише "Актуално".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Страхотна статия

Страхотна статия

09.05.2022 | 22:40

Наистина

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?