1553
Следвайте ни

Четете внимателно, дами! Ето как мъжете показват чувствата си според ЗОДИЯТА

viber icon

Зодиите отговарят за голяма част от характера ни, включително и как се държим в любовта. Астролозите твърдят, че мъжете имат или нямат проблем с  изразяване на чувствата в зависимост от зодията:

Овен

Тъй като Овните са доста импулсивни, по този начин изразяват и чувствата си, пише actualno.com. В един момент може да се държат като влюбени хлапаци, а в следващия да се правят, че не ви познават. Обичат да показват любовта си чрез най-различни подаръци – бижута, плюшени играчки, букети и всичко, за което се сетите. Прави спонтанни изненади и ви помага във всяко начинание.

Телец

Телците са романтици. Те обичат силно и е се притесняват да го показват. Ще носят винаги цвете преди срещата ви, ще ви водят на ресторанти и т.н. Няма да ви крият от хората, дори напротив – съвсем явно ще ви държат за ръка и целуват пред тях.

Близнаци 

Мъжете Близнаци също не могат да скрият любовта си. Те я показват по всякакъв начин – малки изненади, сантиментални подаръчета, постоянна близост. Не обичат да изразяват чувствата си чрез думи, но не е изключено и да го направят.

Рак

В началото Раците се държат с половинката си като с кралица – безкрайни подаръци, изненади, срещи, комплименти и т.н., но с течение на времето, когато са сигурни, че сте достатъчно влюбени в тях, те коренно променят държанието си. Започват да се държат грубо и провокативно, ревнуват много и се страхуват да не ви загубят. За да нямате такива проблеми, показвайте му, че и вие го обичате също толкова силно.

Лъв 

Лъвовете споделят чувствата си и чрез действия, и чрез дълги любовни обяснения, но в моментите, в които сте на път да сгрешите или пък потъпквате достойнството му – пазете се от агресията, която ще отключи.

Дева 

Девите са критици, но влюбят ли се, изобщо няма да проронят и дума за изискванията си. Стават по-весели и отпуснати, не се стягат толкова и дори много неща спират да им правят впечатление. Най-големият признак, че са влюбени, е че искат да имат връзка с вас. Те просто не се впускат в сериозни отношения, ако не желаят силно даден човек.

Везни 

Везните изразяват чувствата си спрямо вашето поведение. Те са като огледало – каквото им покажете вие, това ще ви покажат и те. Понякога правят доста приятни и романтични изненади, често ви казват, че ви обичат и т.н.

Скорпион 

Скорпионите са доста страстни и влюбят ли се – държат всички да разберат. Показност на публични места, романтични жестове и изненади, безброй подаръци са само част от арсенала им. Те са откровени и не биха могли да скрият чувствата си към вас. Стрелец Стрелците обожествяват жената до себе си, когато са истински влюбени. Друг признак е, че ревнуват прекалено много. Но започнат ли да изстиват емоциите и страстта, той ще се втурне да ги търси на друго място.

Козирог

Козирозите съвсем явно показват отношението си към една жена. Ако ви търсят рядко и само за интимни преживявания, то не се надявайте, че изведнъж ще се влюби във вас. Но ако наистина ви обича, ще направи всичко възможно да ви има, дори да го отблъсквате многократно.

Водолей

Водолеите не обичат да изразяват чувствата си. Дори в началото доста ще се съмнявате дали ви обичат, но най-големият признак е, че прекарват голяма част от времето си с вас. За да ви признаят чувствата си на глас, ще трябва да почакате много повече, пише fakti.bg.

Риби

Рибите изразяват любовта си чрез писане, затова много по-често ще получавате любовни съобщения, отколкото да ви ги казват на глас. Те правят компромиси и всичко, за да ви задържат до тях. Но и те си имат своите периоди, в които леко се отдръпват.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?