1939

Четат мисли: Тези три зодии имат свръхестествена интуиция

Всеки зодиакален знак си има типични, уникални черти, които го отличават от останалите. Част от зодиите са надарени със свръхестествени възможности, които не могат да бъдат открити у нито един друг знак. И днес ще ви разкрием кои са те, а вие, ако познавате поне един човек от тази зодия, сами ще се убедите, че в тези хора наистина има нещо специално, което винаги ви е озадачавало, пише skafeto.com

Един от зодиакалните знаци, надарен със свърхестествени възможности, е Телецът. За него можем съвсем спокойно да твърдим, че има трето око, с което вижда много повече отколкото с останалите две, взети заедно. Телците имат много силно развито чувство към числа и пари. Изобщо, всяко едно нещо, което има в себе с цифра, е силата на един Телец.

Девите също имат много силно развита интуиция, която не може да бъде сравнена със шестото чувство на нито една друга зодия. Те успяват да проследят и да анализират всяко едно нещо, което им се случва, както и всяко едно нещо, което преживяват на подсъзнателно ниво. След това си правят много кардинални заключения и изводи, които никога не подценяват и вземат предвид при всяко едно свое решение.

И третата зодия, която попада в тази класация, е Скорпионът. Той също има много добре развито интуитивно усещане, на което винаги разчита и никога не подценява. Интересното е, че рядко можем да чуем за Скорпион, който е послушал вътрешния си глас и след това е останал разочарован.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Rabanne

Rabanne

02.10.2022 | 20:26

Racite sa neimoverno Charmantni i sexi.!!!

Отговори
0 0
Елисавета Багряна

Елисавета Багряна

27.09.2022 | 20:07

Раците са с най - силна интуиция. Само с поглед може да те "оцени" що за стока си.

Отговори
5 3
Радой Ралин

Радой Ралин

27.09.2022 | 18:46

Не е вярно! РАКЪТ има най-силна интуиция от всички взети заедно!!

Отговори
5 3
Rabanne

Rabanne

02.10.2022 | 20:34

Abs.to4no.Te privli4at vs.jivo.I vuzdeistvat s intelekta si.! Nali ?

Отговори
1 0
Заблуда

Заблуда

27.09.2022 | 17:38

Най-силно развита интуиция, шесто чувство, трето око или както и да се казва имат близнаците - за мъжете говоря

Отговори
4 5
Зодиак

Зодиак

26.09.2022 | 08:08

Вярно е

Отговори
6 9

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?