Следвайте ни

Честито! Ето коя екранна двойка от Откраднат живот се взе и в живота СНИМКА

viber icon

Един от най-гледаните български сериали създава двойки освен на екрана и в реалния живот. Сестра Кая Райкова и екранният ѝ възлюбен доктор Владо Хаджихристев, явно са пренесли стастите и извън сериала и са новата светска двойка, шушукат техни колеги.

Напоследък младите актьори Неда Спасова и Филип Буков, които изпълняват споменатите роли в продукцията, изглеждат неразделни. Те показват изключително близки отношения в паузите между снимките на сериала, а се говори, че не се срещали само по време на работа. Още преди Нова година двойката започна да пуска подозрителни фотоси в социалните мрежи, от които изглежда, че им е трудно да изкарат и ден, без да се виждат.

Преди дни пък Неда показа как се забавлява заедно с Филип, подготвяйки се за снимки. Тя влиза в ролята на гримьор, поставяйки му пудра за пред камерите. Говори се, че напоследък двамата актьори прекарват на терен почти цялото си време – не само докато работят, но през почивките си. Те използвали като оправдание, че почти всичко в София е затворено, включително фитнесите.

Понеже няма къде да тренират, актьорите използвали малкия фитнес, оборудват в бутафорната болница „Света Анастасия”, в която протича действието в сериала. Там уредите са съвсем истински, така че спокойно могат да се ползват не само за снимки, но и за реални тренировки. Филип и Неда били след малкото актьори, които се възползвали от тази възможност.

Колегите им подозират, че желанието да тренират на работното място е породено от нуждата им да бъдат заедно възможно най-дълго време. Иначе по официална информация младият актьор има сериозна връзка от години. Неда май също е обвързана. Но нито един от двамата не е минал под венчило, нито се радва на деца, така че смените на партньорите им няма да са много трудни, писа Уикенд.    

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Уили

Уили

12.01.2021 | 09:11

Хубаво е това, нека да има приятелства и обич

Отговори
6 0
Иван

Иван

11.01.2021 | 15:00

Къде има магазин да видя и пробвам

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?