Следвайте ни

Честито! Актрисата Радина Думанян стана майка СНИМКА

viber icon

Актрисата Радина Думанян роди първото си дете рано тази сутрин в пловдивската АГ болница „Селена“. „Най-голямата премиера“, както наричаше през последните седмици Радина предстоящото раждане, премина под режисурата на д-р Даниел Ставрев. Стволовите клетки на бебето Радина избра да бъдат съхранявани за период от 20 години в българската тъканна банка „Селена целс“. 

През последните месеци екранната д-р Биляна Захариева от "Откраднат живот" остана далеч от медийни участия и предпочете семейната атмосфера с приготвянето сладкиши, чакайки с нетърпение появата на новия живот. Актрисата от Драматичен театър Пловдив наскоро сподели във Facebook профила си, че не е готова с покупките за бебето, купила е само най-необходимото. Преди броени дни тя се снима за проекта на фотографа Таня Коритарова „Бъдещето на Пловдив“ като показа напредналата си бременност в очертаваща извивките й жълта рокля на фона на любимия театър. 

Радина и бебето са в отлично здраве и се очаква да бъдат изписани от УСБАЛАГ „Селена“ в четвъртък.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Анонимен

Анонимен

14.12.2020 | 20:22

Хубаво, че има дете, но все пак е чрез секцио или операция, а това не е естествено и истинско раждане. Тая женица не е искала даже и да усети родилните болки и мъки.

Отговори
1 0
Мимокмок

Мимокмок

14.12.2020 | 14:15

Родила??????На кукуво лето. Родила съм аз,защото от мен се е откъснало живо месо,а жена ,на която е извършена операция секцио ,не е родила.Само жена ,която е усетила родилните болки и се е напъвала,е родила.Другото са глезотии.

Отговори
0 2
Zax

Zax

14.12.2020 | 13:15

Не мога да разбера, защо глупачката се е снимала и публикувала тази снимка? Да беше се снимала от другата страна на масата. Айде стига от подобни безсмислени и противни снимки.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?