49

Червят се от срам в bTV: Най-хитрата синоптичка втрещи Цънцарова и Йочев

Синоптичката на bTV Станислава Цалова понякога споделя идеи в ефир, които граничат с гениалното. Този път тя разкри как с едно просто решение може да спести много време на родителите с малки деца. Тя изуми колегите ѝ Мария Цънцарова и Злати Йочев с това, че те изобщо не са се сетили да направят като нея и да си спестят едно задължение, което от приятно бързо става досадно.

В „Тази сутрин“ се заговори за набиращите популярност аудиокниги, които могат да се слушат през телефона, четени от известни български гласове. Така книгите, за които не остава време, могат да се слушат в колата или пък докато правиш нещо с ръцете си.

Пепи Бакърджиев, Златимир Йочев и Мария Цънцарова веднага тръгнаха да се правят на консерватори и да казват, че някак си не могат да свикнат с аудиокнигите, че предпочитат изживяването с четене на хартия. След това се включи обаче Цалова и буквално ги засрами за старомодното мислене.

„Аз съм генератор на аудиокниги“,

заяви тя и обясни, че децата ѝ постоянно искали да им чете любимите книжки. За да не се побърка от повтаряне на едно и също, Стаси записала още първото четене на телефона си. Така набързо направила една малка „библиотека“ от записи и ги пускала според желанията, докато тя си върши останалата работа.

Цънцарова и Йочев останаха втрещени от това просто решение, за което не са се сетили. „Ама това е страхотно!“, възкликна очарована Виктория Готева-Димитрова. „Знаете ли моите хора как ме тормозят да им чета“, сподели Цънцарова, а Злати пък допълни, че понякога така един водещ може да си изгуби гласа.

Цалова пък обеща щедро да си сподели колекцията със всички желаещи колеги. Тя обясни, че се чуват и странични звуци, въпросите на децата, докато им чете, и това прави записите още по-забавни, пише vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
koss

koss

27.02.2024 | 17:03

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?