Следвайте ни

Червена лампа! Не игнорирайте тези 5 сънища

viber icon

Ако сте сънували тези пет неща, никога ги игнорирайте, а се предпазете.

1. ЛЕТЕНЕ
Ако сънувате, че летите това означава, че имате необходимост да изпълните някоя своя амбиция. Това обаче води и до редица въпроси: Къде отиваш? Как се справяш там? Имате ли проблеми с навигацията през живота? Сън, изпълнен с летене означава, че ще се събудите с чувство на свобода и заредени с увереността, че може да постигнете всичко.

2. ВОДОПРОВОДИ
Когато сънуваме вода, тя обикновено предава емоционалното състояние на ума. Водата символизира прочистването и чистотата. Да сънувате водопади е чудесно знамение. Това представлява ново начало, тъй като старото се измива. 

3. ЗЪБИ
Сънищата със зъби са много чести. Не всички сънища на зъбите символизират застаряването. Издърпването на зъбите символизира нещо, което трябва да излезе, а гнилите зъби символизират задържането на страх и безпокойство. Ако сънуват, че ви пада зъб това значи, че скоро мечтите ви ще се сбъднат. Те обаче символизират и че изпитвате страх и стрес – от нова работа, страх от загуба, липса на власт в отношенията или лъжи, които сте изрекли и криете. 

4. СМЪРТ
Сънищата, изпълнение със смъртта е един от най-често срещаните кошмари. Това обикновено символизира края на нещо. Смъртта е прекратяването на части от егото. Този сън означава и че изпитвате безпокойство и гняв. Все пак смъртта на една идея позволява раждането на друга. Сънуването на смърт или умиране може да бъде психологически аспект на работата по огромни промени в емоциите. 

5. БРЕМЕННОСТ
Ако сънувате, че сте бременна или видите бременна жена, това значи, че ви чака голям растеж и развитие. Това може да се касае за бъдещи проекти и желания.

Коментари (1)

Иванова

01.04.2020 | 04:14

Тълкуването на тези сънища не е вярно! Ще итгиворя аз, а вие ги заспомнете! Ако сънувате, че летите, ще веисе случи нещо, заради което името ви ще предизвика разговори в обществото! По- скоро ще имате някаква неприятност! Но ! Трябва да сте сънували и нещо друго, за да знаете, дали името ви ще се ,,разнася" за добро или зло! Ако извадите преден здрав зъб, ще загубите близък човек! Ако е кътник, роднинаили приятел Ако зъбите , които вадите са ,,гнили", ще умре възрастен чоивек! Ако тече кръв, много ще ви боли! Ако само се клати, означава болест! Разлята ввода, течаща от таван, под , залята стая и др е неприятност, болест! ПП Кошмарните сънища са дълги и не всякога се сбъдват . Обикновено се сбъдват кратките за по няколко секунди! Запишете си съня! Не го споделяйте! Сбъдването зависи от много неща! Нощта в която е сънуван, делник, празник! Сбъдването е от няколко дни , до няколко месеца! Примерно! Ако сънувате, че сте направили нова къща, живеете в нея, вдигате шумно тържество, а багажът е разхвърлян, натрупан , не се радвайте! Чака ви голяма неприятност ! ПП Казва се: ,,Не е сън да се размине" Ха дано ви се размине! Ако сънувате, че катерите труден терен, но вървите напред и нагоре- кариерно израстване! Пожелавам ви го!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?