49

Черпоков черпи с шашлици и дюлева ракия за внучето

С родопски шашлици и сръбска дюлева ракия почерпи гостите си дългогодишният кмет на Забърдо и настоящ сътрудник в Народното събрание Валентин Черпоков по случай раждането на неговото второ внуче Валерия. Купонът бе в известен пловдивски ресторант, като за празненството се погрижиха гайдари, начело със Славчо Кехайов и певецът и водещ на фолклорно предаване по Фен фолк ТВ Хамид Имамски.

Изпълнителят трогна много Черпоков с невероятните си родопски песни, които изпълни. Специален поздрав за дядото имаше и от съседна Гърция. Бизнесменът Ангел Ангелов го поздрави по телефона Черпоков, като му пожела да му са живи и здрави внучетата и да бъде винаги щастлив с тях.

Сред гостите на тържеството бяха проф. Катя Учикова, ректорът на МУ Пловдив Ангел Учиков, урологът доц. Маджид Кадим, главният архитект на община Родопи Атанас Недевски и неговата съпруга, както и много гости от София.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Рубрика лайфстайл

Рубрика лайфстайл

16.01.2024 | 22:17

Това говори много за нивото на интелигентност на присъстващите.

Отговори
3 0
Рубрика лайфстайл

Рубрика лайфстайл

16.01.2024 | 22:18

И на пишещите.

Отговори
3 0
Дедо Шишарко

Дедо Шишарко

16.01.2024 | 20:33

Няма такава терминология като родопски шашлици.Това звучи като чеверме с авокадо по стара родопска рецепта.

Отговори
3 0
rtytr

rtytr

16.01.2024 | 20:07

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички----- https://da.gd/xxbio

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?