46

Черни облаци се скупчиха над Елена от "Ергенът", къде е мъжът й

Елена Сергова, която до последно беше сред фаворитките за сърцето на Евгени, удари дъното. В това са убедени последователите й в нета.

Същата Елена в един момент дотегна и на феновете и на самия „Ерген“ Евгени Генчев с безкрайно сълзливите и сладникави обяснения в любов във втория сезон на продукцията. Тя защитаваше тезата в риалити формата, че жената трябва „да търчи след мъжа, когото харесва“, а не обратното.

По стъпките на Валерия Георгиева, която събира средства приюта си за бездомни животни, сега върви и Елена. Нейната идея обаче била да има собствен подкаст, за който й трябват пари, пише kliuki.bg. Хората в мрежата обаче не приеха добре стратегията й и мигновено скочиха срещу дамата.

Припомняме, че наскоро Елена се изфука, че вече има мъж до себе си. Той бил млад, заможен и кадърен архитект. 

„Тази Елена е голяма манипулаторка. То думите й трябва да се подлагат на голяма дисекция. Защото почти нищо, което говори, май не отговаря на истината“, нахраниха я в мрежата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Ники

Ники

27.09.2023 | 21:40

При Елена има реален сайт, при който отиват парите, даже каза за какво точно и трябват! При Валерия НЯМА приют и няма отчетност! Пишете си глупости, осъзнатите, средно интелигентни хора виждат истината!!!

Отговори
2 1
Стоян

Стоян

27.09.2023 | 19:17

Генчо ергенчо ли ви ги каза тези клюки ? Я покажете приюта и кажете къде потъват даренията , които проси плевенската пишман моделка , защото приют НЯМА ! Много тъпа, безсмислена и целенасочена жълтевина!

Отговори
5 0
Миси

Миси

27.09.2023 | 15:45

Никой не си прави труда да провери кучкарника на Валерия съществува ли, ако да дали е литимен и да потърси отчет на дарените и суми. Но за Елена сте готови да напишете небивали простотии

Отговори
9 1
А бе

А бе

27.09.2023 | 15:31

Кой се интересува от кухите лейки и бидона участвали в тази глупост.

Отговори
5 1
ха ха ха

ха ха ха

27.09.2023 | 14:58

Никой вече не го интересват всички участвали в тази боза,единствено в темата на Бг.мама се кълват няколко кокошки на тема Валерия или Елена защото явно им липсва личен живот.

Отговори
7 1
Дияна

Дияна

27.09.2023 | 14:41

Кой ли ви чете простащината. България затова няма да се оправи и ще изчезне от лицето на земята, заради такива като вас,като валерия и кликата, която стои зад гърба й.

Отговори
10 2
НОРА

НОРА

27.09.2023 | 14:27

Интересно кой е платил този злобен набор от думи без повод,факти и доказателства.Простащината на сайта ви тържествува.

Отговори
14 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата