49

Черни облаци над Софи Маринова! Eто как спасява сина си Лоренцо

Мъжете в живота на Софи Маринова не спират да ѝ създават проблеми и да харчат парите й. Все се налага Софка да ги спазява от затвора и с много пари да купува свободата на любимите си мъже. 

От участието си в "Като две капки вода" Софи се беше договорила за доста солиден хонорар от 100 бона, но точно тогава Гринго бе тикнат зад решетките, след като се установи, че участва в схема за изнудване. И парите от формата на Софка отидоха по адвокати, за да може да го освободи предсрочно. От няколко дни пък синът й Лоренцо е обявен за международно издирване, след като името му забъркано с трафик на бежанци. 

Ромският славей не отговаря на мобилния си телефон, а този на Лоренцо от няколко дни е изключен. Оказа се, че любимата изпълнителка на България не е знаела за незаконните дейности на сина си и е силно притеснена каква съдба го чака и да не прекара най-хубавите си години зад решетките. 

На 8 октовмри Софи Маринова ще изненсе огромен концерт в зала "Арена Армеец" заедно с Ку-ку бенд. Проблемите с Лоренцо се отразяват зле на чалга фурията, която няма време за репетиции и въобще да помисли какво ще прави на концерта, който отдавна е разпродаден до последния билет. 

Наш репортер научи, че Софи Маринова се е разбрала да пее на концерта срещу сумата от 80 бона. Певицата цъка с език, че за пореден път ще види толкова пари накуп и отново ще трябва да ги дава по адвокати, за да измъкне кожата на сина си. И пак ще се размине с мечтания дом, който иска да си построи в родния Етрополе, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Циганско

Циганско

03.10.2022 | 08:34

нагло и разглезено недоносче.

Отговори
2 0
Запорожец

Запорожец

02.10.2022 | 18:59

Всички от това семейство в затвора за превъзпитание до живот .

Отговори
3 0
Анти чалгар

Анти чалгар

02.10.2022 | 18:18

По добре да повиши в затвора да се научи на нещо . Но това са чалгари и римляни те акъл нямат.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?