Следвайте ни

Черни облаци над Джъстин Бийбър, ето какво го застигна

viber icon

Преди дни Джъстин Бийбър стана поредната известна личност, сдобила се с обвинения в сексуално насилие, пише lifestyle.bg. То дойде от анонимна жена в Twitter, наричаща себе си Даниел, а след това към нея се присъедини и още една - Кади. 

Това накара изпълнителя да върне лентата няколко години назад и да докаже, че е невинен, а обвиненията са "фактически невъзможни". Подобно петно върху имиджа обаче не се преглъща така лесно, затова и Бийбър е решен да си търси правата по съдебен път.

Той ще съди за клевета двете дами, които заявиха публично, че са били сексуално насилени от него, за по 10 милиона всяка. Това става ясно от вече подадените в съда документи, цитирани от ET.

Бийбър е предоставил на властите всички необходими доказателства, от които да стане ясно, че не е бил там, където двете жени твърдят. Прибавени са и свидетелски показания, сред които може би са и тези на Селена, която го е придружавала през 2014 г., откогато датира едното обвинение.

Защитниците на изпълнителя са категорични, че той няма да бездейства, докато някои хора се опитват да трупат слава на негов гръб, разпространявайки злонамерени лъжи и обвинявайки ги в криминално деяние. А дали ще успее да изчисти името си и да затвори устите на клеветниците, предстои да разберем.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?