46

Черкезов от "Братя" вдигна сватба с прелестна пловдивчанка в Стария град

Сватбени звънчета звънят за актьора Даниел Ангелов и прекрасна девойка от Пловдив. В последния ден от септември двамата са вдигнали сватба, за да докажат на себе си и околните, че чувствата и намеренията им са сериозни.

Актьорът ни е добре познат като Черкезов от култовия сериал "Братя", но не обича да говори много за личния си живот. Тази сватба е втора за Даниел. 

Той е разведен със съпругата си Мариана от две години. Двойката има две деца- син Симеон и дъщеря Дара. Новата му избраница се казва Петя и е с 15 години по-млада от него. През януари е навършила 29 години, а звездата от "Братя" - 44 годни. 

 

За нея знаем, че е завършила медицински колеж в Пловдив, известно време е работила в оптика, а след това се е пренасочила към бизнеса с разкрасяването. Пловдивчанката има сертификат от една от големите световни академии, които обучават специалисти в тази област. Изглежда, че и тя е изпробвала доста от процедурите. 

"Когато срещнеш любовта на живота си в най-красивият град в България", написа Ангелов под снимката с новата булка. Един от първите, който честити на младоженците, беше актьорът Владимир Михайлов, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Петя

Петя

03.10.2022 | 22:09

Кифла, че и грозновата. По колко ли пъти такива като него срещат "любовта на живота си" и колко ли нещастни деца оставят?

Отговори
2 0
Tаня

Tаня

03.10.2022 | 20:55

Да наистина това,което показа в Черешката е в разрез с това ,което показва сега ..извода е ,че всички мъже харесват кифлите...а семейството отдавна не е фактор.

Отговори
2 0
Всичко

Всичко

03.10.2022 | 10:32

хубаво, което се случва в България, започво и свършва в Пловдив.

Отговори
4 1
jana

jana

03.10.2022 | 10:07

И този само като си го спомня в Черешката на тортата какъв моралист го раздаваше и как даваше акъли и се превъзнасяше колко е морален и т.н. аман от дървени философи и моралисти,

Отговори
8 0
Гугала

Гугала

03.10.2022 | 15:32

Да същия хвърляше обвинения срещу Сантра и Лора Караджова,че се държали като кифли и трябвало да възпитават младите, а той бил разведен.

Отговори
6 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?