Следвайте ни

Частен детектив разказва как следи неверни съпрузи

viber icon

Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации, в които се е озовавал на работа.

28-годишната Наталия (Наталия) е станала частен детектив преди седем години. Специализацията й е проследяване на неверни съпрузи.

По правило тя дискретно придружава заподозрения до мястото на срещата с неговия любовник, хваща ги с преплетени ръце и прави снимки, които могат да бъдат представени на клиента като доказателство за измяната.

Най-често за това трябва да седи с часове в кола в близост до къща, офис или кръчма и търпеливо да наблюдава целта си с бинокъл. Но понякога се случват по-рискови гонения.

Веднъж Наталия преследвала мъж, който е два пъти по-възрастен от жена си. За да го снима с любовницата си, детективката трябвало да се качи на оградата.

Наталия признава, че понякога допуска грешки. Веднъж тя се издала, когато се опитала да снима тихо целта си и забравила да изключи светкавицата. В друг случай заподозряната е забелязала надзора и сама започнала да следи детективката.

Понякога клиентите игнорират всички доказателства и отказват да вярват в изневярата.

"Веднъж следях един женен мъж, който имаше афера, направих много снимки и видеоклипове, в които беше с любовницата си, но съпругата му пак не ми повярва", казва Наталия.

"В такива случаи няма какво да се направи. Моята работа е да стигна до дъното на истината, а не да я убеждавам “, обяснява тя.

Според Наталия промените в поведението и навиците на съпруга могат да покажат дали изневерява.

"Ако той започне да говори повече по телефона и държи с екрана надолу, така че да не се вижда какво има, това също е причина за безпокойство", казва тя. /jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

как'сийка

как'сийка

15.08.2019 | 05:08

Ееее, на най-интересното сменяте темата! Не казвате след като любовницата почнала да следи детективката проследила ли яе докрай?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?