71

Часове преди старта: Стара ЕРГЕНКА оплю новите, заговори за подлизурство

"Това предаване те поставя в позиция на подлизурко", категорична е участничката във втория сезон Мони.

"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."

Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто тръгва тази вечер.

Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.

"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист",

откровеничи пред "България Днес" Мони.

Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.

Много от момичетата започнаха да забелязват каква слава носи участието в предаването и спекулации за мотивите на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също вярва, че има участнички, които дори не харесват ергена, а влизат в предаването може би за популярност или лични облаги.

"Доколкото видях от рекламите, има доста добре обиграни като поведение кандидатки. Подготвени са!", заяви и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, но за сметка на ергените. "Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на "Ергенът" се разпадат бързо след края на предаването, дори и в международните формати, поради публичното напрежение или загубата на чувства зад камерите, пише hotarena.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Дядо Ванчо

Дядо Ванчо

21.02.2024 | 23:28

Една време като събереш 10 жени девет ставаха за мандръсане,десетата след три ракии и тя ставаше.Сега събираш 10 жени,девет не стават,десетата след три ракии горе долу става.Извода е.Алкохола е същия,ама няма какво да мандръсаш

Отговори
2 0
reyrey

reyrey

21.02.2024 | 22:28

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим....----- https://da.gd/menx

Отговори
0 0
Тв критик

Тв критик

21.02.2024 | 16:24

За мен това е шоу да весели безмоъчни бе работа и интереси. За любители на интриги и сладникави неща .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?