2374

Чаровният престъпник Денис Топал спасява 13-годишно момиче от страшни мъки

Без хранене и сън - така минават дните и нощите на 13-годишната Натали. Да се излекува и спаси от нечовешките болки й помага актьорът Владимир Михайлов, който играе ролята на Денис Топал в сериала "Братя".

Момичето страда от болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво и води до проблеми с отделянето на фекалии. Това заболяване е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво.

Заболяването е животозастрашаващо, но смелото момиче и нейните близки не са загубили надежда за възстановяване. Преди няколко месеца в България й е извършена операция (частично отстраняване на дебелото черво), която е неуспешна и влошава допълнително състоянието й. Тя вече е в невъзможност да се храни и спи.

Приема само течна храна, която се купува от аптека, но е изключително скъпа. В останалите държави - членки на ЕС, средствата се поемат от здравната каса, но в България не е така. Затова и възможността за спасение е в чужбина.

"Молим за помощ Натали да бъде оперирана в детска хирургична болница в Италия. Необходимата сума е 11 040 евро. Имаме уверение от специалистите в Children's Hospital "Cesare Arrigo", че когато съберем парите, ще приемат Натали веднага", апелира актьорът и певец Владимир Михайлов, който лично познава момиченцето.

Детето вече е пропуснало първия определен срок за интервенцията, тъй като средствата не са били събрани навреме, но е получено уверение от лекарите в Италия, че при готовност ще приемат Натали веднага.

Ако искате да помогнете на Натали да преживява спокойно дните и нощите си, са необходими малко усилия и неголяма сума, която остава да бъде събрана:

 

Дарителска сметка:

Пощенска банка BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG28 BPBI 8170 4062 2905 01

Титуляр: Калояна Канариева

Основание: За лечение на Натали

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Сумата е

Сумата е

23.05.2022 | 01:37

смешна за човешки живот. Някои я дават за вечеря или Маркова чанта. Жалко, хората сме по-зле от животните.

Отговори
2 0
Само питам:

Само питам:

23.05.2022 | 01:34

Да си лекар означава да помагаш, даспасяваш. Италианските да я оперират, ако са човеци. Но не, искат пари. От друга страна това дете няма как да има нормален живот, особено след психическите травми от страданията си. Господ ще реши. Аз лично не мога да помогна, и да искам.

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?