Следвайте ни

Чарлз се издаде! Тайната му за Даяна гръмна неочаквано след години!

viber icon

Трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г. беше шок за целия свят. Кралският биограф описа как принц Чарлз, бившият съпруг на кралицата на народа, реагира на това ужасно събитие. 

Принцеса Даяна умира в края на август 1997 г. и това тъжно събитие шокира милиони хора.

Кралският биограф Пени Джуниър в книгата си "Фирмата", посветена на историята на семейство Уиндзор, описва онзи съдбовен ден, когато тъжната новина стига до Бъкингамския дворец.

Гръмна истинска бомба на Острова, свързана с Меган Маркъл

Изданието Express публикува откъси от тази творба в свой материал. Когато Чарлз е чул разтърсващата новина, първите му думи са били „Всички ще ме обвинят, нали? Светът ще полудее. Ще се натъкнем на реакция, която дори не сме си представяли. И тя може да унищожи всичко. Тя може да унищожи монархията“.

Думите на Чарлз до известна степен са се оказали пророчески: реакцията след смъртта на любимата принцеса беше наистина мащабна.

Изглежда във Великобритания няма човек, който да е останал безразличен към тази трагедия. Стотици хиляди се стекоха към Бъкингамския дворец с цветя в ръце и изказаха съболезнования.

Мнозина обвиняват именно кралското семейство за нелепата смърт на Даяна. Има хиляди теории на конспирацията, които разгръщат трагичния край в различни насоки. 

Може би Чарлз е бил прав - много хора са се отнасяли зле с него, заради връзката му с Камила и той не можел да си прости факта, че бракът му с Даяна е бил нещастен.

jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ДЕСА

ДЕСА

07.06.2020 | 00:41

Моят Румян откога е огладнял и няма търпение ДА ВИ ОПРАВИ БЪЛГАРИ! А покрай вас да пооправи и НАС!

Отговори
0 2
ДЕСА

ДЕСА

07.06.2020 | 00:37

Моят Румян откога е огладнял и чака, няма търпение ДА ВИ ОПРАВИ БЪЛГАРИ! А покрай вас да пооправи и НАС!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?