4232

Чалга гилдията побесня: Заради Дебора и Диона всички ни мислят за пияници!

Чалгата обяви война на Дебора и Диона

Голяма част от изпълнителите са бесни, че колежките им се забъркват в скандали, които чернят цялата гилдия и създават лошо име на всички останали изпълнители в бранша.

"Заради случаите с Дебора и Диона всички си мислят, че попфолк изпълнителите са пияници!" Това обяви пред "България Днес" певицата Естра Нина.

Думите на иконата на чалгата са по повод поредната певица, която бе хваната да гази закона. Преди дни силиконовата Дебора бе заловена от ченгетата да шофира в нетрезво състояние. Дрегерът отчете колосалните 2,9 промила.

Самата Екстра Нина е пила само веднъж в живота си и не е пушила, но смята, че целият бранш страда от такива случки като с Дебора и Диона.

Екстра Нина допълва, че всички трябва да се замислят по повод на това, което наистина се случва по пътищата.

"Аз един път само в живота си съм пила като ученичка. Никога не съм взимала наркотици. Не пуша цигари и не разбирам защо хората го правят", казва певицата.

Според Екстра Нина постъпки като на Дебора и Диона са равносилни на подигравка със собствения им живот и с това, което става в света. Певицата смята, че случаите с двете заловени попфолк изпълнителки влияят на целия бизнес.

"Всички питат как можем да сме толкова прости. Това не е приятно за никого в нашия бранш", категорична е Нина.

Борис Дали също се разграничава от постъпката на колежката си Дебора. Според изпълнителя тя е можела да си навлече доста по-сериозно главоболия.

"Въпросът е, че когато си вкъщи, можеш да правиш каквото си искаш. Но когато се качиш на автомобил, трябва да си в час. Ами ако се качиш на кран, какво става?", пита Борис Дали.

Най-безобидно според Дали е пияната фолкпевица на сцената, защото за фалшиво пеене и за падане на сцената досега никой не е осъден. Но качи ли се зад волана, вече е страшно. И голяма заплаха.

"Можеш да виеш като вълк на месечина, стига да не се качваш да шофираш и да караш след това", категоричен е певецът.

Според изпълнителя, ако има виновни, те трябва наистина да си поемат вината и няма значение къде се намират в йерархията на държавата.

"Имам милиони километри зад волана, но с всеки един ден намалявам скоростта и гледам да съм предпазлив", допълва Дали.

Проверка на "България Днес", че и много други попфолк изпълнители са възмутени от поведението на колежките си, но предпочитат да запазят мълчание, за да не се конфронтират с тях, цитира hotarena.bg.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?