Следвайте ни

Чакат още едно бебе да проплаче в трио "Сопрано"

viber icon

Щастливите събития в живота пловдивското дамско трио "Сопрано" не спират. Четири месеца след като едната от вокалистките - Биляна, роди своята щерка Емма, сега колежката ѝ Габи чака същата радост. Изпълнителката и нейният съпруг Миро скоро ще станат родители.

В периода на тези първи така емоционални моменти за семейството вместо Габи в трио "Сопрано" ще се включи Кристина Жечкова. Неотдавна тя успя да заяви себе си пред цяла България във формата “Гласът на България” като един от най-силните участници.  Жечкова смени и Биляна Андрончева, когато тя чакаше своята първа рожба. Биляна сега е отново на линия само няколко месеца след появата на дъщеричката си.

“Радваме се много за тях и чакаме с голямо вълнение най-малкото попълнение на триото в нашето семейство Сопрано! Пожелаваме им всичко до финала на бременността да минава спокойно и безпроблемно и съвсем скоро да държат в прегръдките си най-голямото щастие на света - тяхното малко сладко бебче”, написаха Петя и Биляна в официалния профил на трио "Сопрано" във Facebook.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?