2374

Целта оправдава средствата: Личният лекар на Майкъл Джексън направи зловещи разкрития

Личният лекар на покойния Майкъл Джексън, Конрад Мъри, излезе с ужасяващи разкрития. Той сподели, че преди време е казал на бащата на известния певец, че е "един от най-лошите бащи в историята" и даде обяснение за това голямо обвинение, пише iWoman.

Мъри не осъжда Джо Джаксън само защото е бил ужасен баща, а твърди, че Джо е "кастрирал химически" Майкъл Джексън.

"Фактът, че той е бил химически кастриран, за да не загуби високия си глас, не може да бъде обяснен с думи", каза Мъри.

Лекарят твърди, че Майкъл му е разказал за многото страдания, които е претърпял от ръцете на баща си. Както се изрази Мъри, певецът е казал, че "детството му е било ужасяващо".

"Беше толкова страшно, че не можеш да си представиш", цитира Мъри довереника си.

Кастрацията на момчета е била много разпространена през Средновековието и Ренесанса, особено ако детето е имало талант на певец. По този се е предотвратявала мутацията, а оттам и промяната на гласа на момчето, за да може то да продължи да пее толкова добре, колкото като дете. Тази практика е изчезнала, но след слухове за евентуална кастрация на Майкъл Джексън, историята за ужасяващите кастрации в името на музикална слава отново стана актуална. Тази тема привлича вниманието върху травмата, през която са преминали много деца.

Припомняме, че Кралят на Попа има три деца, като винаги е твърдял, че им е биологичен баща - Принс (24), Парис (23) и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19). 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?