2374

Цъфти след раздялата: Християна Лоизу нагорещи мрежата с тази СНИМКА, фенове ѝ се карат

Неотдавна Християна Лоизу скъса с гаджето си репортера Боби Star Reporters и ето на започна да скъсява дистанцията с почитателите.

Християна Лоизу показа знойно тяло под слънчевите лъчи. Гласовитата кипърка публикува своя снимка, за която позира край морето почти както майка я е родила. Тя не носи горнище на банския, а само миниатюрни бикини.

„Морското момиче”, е лаконичният текст, който придружава кадъра. Явно певицата е преценила, че снимката казва всичко, така че не е необходимо да разваля впечатлението от нея с писане на излишен текст.

„Личи кой си ползва мултиспорт картата”, коментира позната на Християна. А един от феновете й пише: „Защо си без сутиен, ще ти дърпам ушите”.

Лоизу неотдавна е скъсала с годеника си Борислав Борисов-Боби Стар, който стана известен със скандални интервюта с плеймейтки, а след това започна работа в телевизията на Слави Трифонов. Певицата не крие, че е развалила годежа и вече официално е сама, но и не уточнява никакви подробности около причините за раздялата със своята вече бивша половинка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?