Следвайте ни

Българките с тези 5 имена са орисани да забогатеят

viber icon

Има пет женски имена, които предричат, че притежателките им ще се радват на несметни богатства.

Експерти от Forbes анализирали най-често срещаните имена на богати жени в света. Оказа се, че повечето от собствениците на тези пет имена се къпят в неземен лукс. Те са буквално обречени на богатство.

Ето и петте женски имена, чиито притежателки са орисани да бъдат несметно богати:

Елена

Най-често се среща в класацията на богатите жени в света. Собствениците на това име са успешни и мотивирани дами, които винаги постигат целите си. Често те са лидери, защото чувството за отговорност и предприемачество текат във вените им. 

Татяна 

Винаги знае как да разпределя финансите си. Собственичките на това име са в състояние да имат чудесен бизнес и да управляват големи компании. И това име също има силна енергия и буквално е заредено с успех, казват експертите.

Натали

Притежателките на това име могат да бъдат успешни като никой друг. Те притежават такива мъжествени качества като лидерство, упоритост, упоритост и постоянство. Всичко това им помага да получат стабилен доход и да преодолеят всякакви пречки в живота.

Лиляна

Собственичките на това име знаят как да управляват финансите си умело и винаги имат „бели пари за черни дни“. Те или успяват, или се женят за богат човек и никога нямат проблеми с парите.

Олга

Тези дами също са надарени със специален подарък – могат да харчат пари, но това не само не намалява сумата в портфейла им, но и те се размножава. Името Олга привлича парите. Вярно е, че не всички от тях са наясно с това и продължават да работят неуморно. 

Източник: jenata.blitz

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?