Следвайте ни

Българките с тези 5 имена са най-големите късметлийки

viber icon

Всички знаем колко важно е името на ччовек. То носи своята енергия и късмет от самото ни начало.

Но сред цялото разнообразие от имена има  няколко, които носят успех и просперитет на жените, които ги носят

Сигурни сме, че името влияе на човека , определя неговите постижения и неуспехи, засяга отношенията му с хората. Защо? Отговорът е прост - звуковата комбинация от букви в името трябва да съответства на вътрешния ритъм на човека. Тогава, подсъзнателно, създава положителни емоции: любов, гордост и самоуважение.

Ако името звучи красиво, неговият собственик е много по-вероятно да стане щастлив и успешен. Днес ще ви разкажем кои имена привличат женското щастие и късмет. 

Виктория

Тя не е само победител. Тя е роден лидер с дарбата на убеждението. Винаги самоуверена, грандиозена, зашеметяваща, красива. Дори и в неправилна рокля, тя ще бъде в светлината на прожекторите. Тя има мощна енергия и привлича успешни хора. Занимава се само в работата, в която е в центъра на вниманието.

Не обича да работи в екип, вярва, че може да се справи по-добре сама. В комуникацията тя е тиха и балансирана. Не хвърля думи на вятъра и е добре познава хората. Тя обича да бъде сама, свободата означава много за нея. Затова тя дълго време избира партньор за живота си, има нужда от уверен човек, а не от момче.

Александра

Жената с това име е подобна на Супермен. Изненадващо в нея живеят благотворителност, грижа, желание за спасяване на света и изключителна смелост . Тя е силна по дух, но с твърд характер. Лесно заобикаляйки препятствията в живота и пробива кариерната стълба, където е невъзможно да премине.

Тя нарушава стереотипите и е много щастлива в личния си живот. Но работата и самореализацията са на първо място за нея. Семейството и близките защитават всячески. Винаги уверена и много щастлива.

Анастасия и Ана
Това е човек от друг свят. Тя живее в приказка и не иска да се връща от нея. Изящна и ярка, тя излъчва положителна енергия и добро. Интуицията никога не я мами. Истинският свят я потиска и тя си позволява да бъде мързелива и да чака решението й да вземе друг човек.

Анастасия е покорна и се приспособява към всякакви обстоятелства. Тя е обичана и ценена от всеки. Малко се интересува от материални блага , но знае как да печели и да увеличава парите си. Анастасия никога няма да обърне внимание на първия срещнат. Тя очаква силен и смел принц, който ще я предпази от бедствия. А за него тя ще стане единствената и истинска муза.

Катрин и Катерина
Това е кралско женско име, което не означава нищо повече от чистота на мислите и твърдостта на характера. Тя може да бъде срамежлива, грациозна и да избягва шумни партита, но и обратното. Но във всяка ситуация си остава тя, никога не прощава лъжи и предателство.

Тя не трябва да търси щастие, късметът я намира сам! Тя живее така, сякаш в джоба си винаги има щастлив лотариен билет, който може да бъде осребрен по всяко време. Като изпълнителна и спокойна, тя не полага много усилия за самореализация. 

Елизабет и Ели
Чувствителни и горди дами, които винаги се стремят да бъдат по-добри. От детството си имат проблеми и дисциплина , защото не е свикнала да спазва правилата и строгия режим. Тя живее в мъгла, надява се за късмет, има притеснения за настоящето и не мисли за бъдещето. Но такъв силен характер, като Елизабет, не може да бъде намерен в други жени. Резултатите от нейната работа винаги радват и носят успех.

Тя не толерира повишени тонове и писъци. Спокойната среда е най-важното нещо у дома, на работното място и в една връзка за нея. Приоритет винаги са семейните ценности и домашната атмосфера.

Името ни е това, което ни определя. С невероятна точност, можете да определите характера по името на лицето . Името запазва много тайни, за които не знаем. И много често подобно декриптиране помага да се разбере себе си.

zajenata.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?