71

Буря във "Фермата"! Гръмовен скандал срина мира и разтресе ефира

Гръмовен скандал се разрази във „Фермата“, където доскоро цареше мир. Капитанът на баскетболния отбор на Локо София обиди жестоко участничка, тя се разстрои и го заплаши със съд, а останалите претенденти за стоте бона изпаднаха в шок. 

Баскетболистът Радо, който стърчи една глава над конкурентите си, се разлюти, след като миската Симона и домакинята Аксения решиха да ядат от общата дажба без да попитат останалите. „Не съм очаквал такава селтащина!“, отсече той и отприщи вълна от ярост.

„Ти си страшен комплексар, не знаеш как да се държиш с една жена! Ти не си мъж. Ти започваш с буквата „п“, разфуча се срещу мускулестия спортист Симона, носителка на титла от конкурса Мис Туризъм Свят в Малайзия и офис мениджър по настоящем. „А ти какво очакваш от мен като мъж, да харесам силикона ти ли? Ти пък си платена!“, наежи се Радо. Бясна, Симона на свой ред го нарече „пикльо“ и „селски бек“, и заплаши да го съди за клевета. 

Миската не спря дотук. Тя обяви конкуретентите си в стопанството за  „лицемери“, след като те я обвиниха в суета и мързел. „В живота извън фермата съм свикнала хората да съдят за мен само по външния ми вид. Притеснявах се това да не се случи и тук, но, ето, че се случи“, каза разочаровано Симона, която редовно се разхожда по бански из стопанството и демонстрира тунинговани форми. 
 

 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ауууууу

Ауууууу

17.09.2022 | 23:33

Нима да вземат в ръка по една тесла , брадва кой кво докопа да се избият до крак. Ще е по интересно и ще има екшън.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

17.09.2022 | 14:09

Е и какво от това да се трепат там за това са ги събрали . Простотия не гледам

Отговори
2 0
Тая с надутите изкуствено балони,комплексарка

Тая с надутите изкуствено балони,комплексарка

17.09.2022 | 12:00

Що не ходи да си се фръцка в безсмислените силиконови конкурси за надути “яйца на очи”,ми влезла във Фермата.Форматът изобщо не побира глезли като нея.

Отговори
6 0
MISKA

MISKA

17.09.2022 | 11:45

миската, пък и менаджер, по какво? Ми тя просто не е за фермата, до кога ще ни занимавете с подобни....

Отговори
6 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?