71

Буря в "Капките": Заради Веско Маринов ли Рачков остана само по боксерки СНИМКА

Началото на тазгодишния сезон на "Като две капки вода" определено започва доста интригуващо, дори и ако не се фиксираме в имитациите на звездите, защото това, което се случва между водещия Димитър Рачков и Веско Маринов, който седна в стола на журито, е направо смайващо.

След като вдигнаха бесен скандал пред всички, в снощния лайф двамата направиха своеобразно продължение на култовата ситуация, която със сигурност дълго още ще се коментира в шоу средите. А това, което се случи накрая, направо събра погледите, защото Рачков остана по... боксерки пред изумения поглед на обичания от няколко поколения българи певец.

 

Можем да предположим, че "свадата" между двамата е добре замислена, за да вдигне рейтинга и коментарите за популярното шоу, но дали Рачков и Маринов не са излези и отвъд него, оставяме на вас да прецените.

"Ако вместо Сашо Диков, беше Жоро Игнатов, щяхте да достигнете 100% пазарен дял. При тях се появи Сашо Диков, който заяви, че една седмица обстановката е взривоопасна", написа почитателка на формата под предизвикателния пост на Димитър Рачков в социалните мрежи.

"Е, щом вече и по долни гащи те вижда, значи си му споделиш нещо много лично, което всеки втори няма да го направи. Вървите по правилния път", пък се закача друга, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Задължително

Задължително

01.03.2023 | 14:24

Почнаха да прекаляват с разните изцепки и караници. Вече се чудят как да задържат зрителския интерес .

Отговори
1 0
За пари

За пари

01.03.2023 | 06:25

Се правят на маймуни и шутове . Вече се чудят как да задържат зрителите пред екрана да гледат тази боза . Като два чифта гащи да го прейменуват.

Отговори
2 0
Този

Този

28.02.2023 | 13:58

Още малко и гол ще излезе заса се вдигне рейтинга на тази пародия .

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

28.02.2023 | 12:13

Всичко е нагласено по сценарий с малко импровизация . Хляб и зрелища за тези който още гледат това шоу . Ако може да се нарече такова .

Отговори
4 0
Aзиатски мурафети за наивни люди хвърлящи салфетки

Aзиатски мурафети за наивни люди хвърлящи салфетки

28.02.2023 | 09:35

Скандалът между Веско Маринов и Рачков нагласен! 50-60-годишни мъже се направиха на шутове за пари Певецът и комикът се направиха на скарани! Удивително е как зрели мъже може да се правят на шутове и да разиграват евтин театър в ефир, само и само да хванат някой лев отгоре. Това направиха Веселин Маринов и Димитър Рачков по Нова телевизия. В първия епизод на „Като две капки вода“ за тази година певецът, който го играе жури в шоуто, се нахвърли на водещия с обиди като „мръснико“ и „имаш мръсна уста“. Оказва се обаче, че двамата са заблудили всички и са направили нещо като скеч. Всъщност всичко е било за рейтинг, а те двамата специално са получили по някой лев отгоре върху хонорарите си. Алчността при някои няма граници. Продуцентът Маги Халваджиян хитро го беше измислил и с помиряването. Те се сдобриха навръх Деня за прошка. Всъщност Веско и Митко са приятели от години и никога не са имали намерение да се карат в ефир. Всичко е било добре режисирано от Халваджиян, но интересното е, че почти всички се хванаха на въдицата. Все пак не приляга на мъже на тези години да се правят на шутове насила. Веселин Маринов е на 61 г., а Митко Рачков е на 50 г. И на тези възрасти обаче има хора, които са готови на всичко за пари, което е жалко.

Отговори
5 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?