71

Буря в "Игри на волята"! Елица скъса Касим, а сега връхлитат скандалите с ДжаферовичСлед поредната битка за територия в "Игри на волята" станаха ясни доста от качествата на участниците.

Звездата на Касим от сините изгасна, след като простата статистика показа, че Елица е по-добра от него. Водещата Ралица Паскалева съобщи, че крехката жена е била прехваления Касим два пъти. Очаквано за отбора, момчето се оказа слабо звено във физическата част, но истински шок беше, че не успя да нареди пъзела - последната част на играта, в която Непобедимите стигнаха първи и победата им беше в кърпа вързана.


Коментарите в мрежата не закъсняха: "Царят на пъзелите е мъртъв", пишат фен на предаването, друг жали останалите участници, че са жертви на лошото представяне на миньона. "Легендата гласи , че Касим още решава пъзела", подиграва се трети. Зрителите поставят и под въпрос мястото му въобще в "Игри на волята" на фона на доста по-подготвените персонажи в играта, пише hotnews.bg.


Гримьорката Жени Джаферович бързо се превърна в най-обсъжданата участничка в новия сезон на "Игри на волята". Инфлуенсърката успя да влезе в конфликт с почти всички жени в предаването, а зрителите подозират, че заради известността си тя е толерирана в повечето битки. Източници от шоуто издават, че това е само началото на скандалите, в които се забърква Жени.

Предстои основната интрига в игрите, а това е съперничеството между Джаферович и 28-годишната Ралица Кашинова. Двете ще бъдат основните претендентки за победата в "Игри на волята", а и извън арената на битките са в постоянен конфликт. Ралица отпада преди самия финал на предаването и макар в момента да не е един от най-коментираните участници, това скоро ще се промени.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кой заблуден

Кой заблуден

21.09.2022 | 12:46

Още гледа тази тъпотия . Тъ...па...нар...с..ко- предаване за някакви заблудени хорица.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?