71

Буря в bTV: Цънцарова лошо засегна колежка и стана страшно СНИМКА

Мария Цънцарова определено не беше в много добро настроени в първия ден от връщането си на екран

 

Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След кратка почивка Мария Цънцарова се върна като водеща на "Тази сутрин" по bTV. Вярна на себе си, тя успя още в първото си включване да забрави едно име и да обърка друго, при това на колега.

В откриването на предаването журналистката не можа да се сети името на сменения служебен външен министър Стефан Димитров, като се оправда, че ѝ било сложно да му запомни името. Това леко неуважение може и да е било по сценарий, но веднага след това Цънацрова направи нов гаф.

Тя представи като водеща на новините Полина Гергушева, която вече доста време носи фамилията на съпруга си - Мечкуева, пише "Стандарт".

Дали грешката на Цънцарова беше случайна и дали новинарката се е засегнала, можем само да гадаем. Факт е обаче, че тя не се появи на редовната "седянка" на предаването.

Мария Цънцарова определено не беше в много добро настроени в първия ден от връщането си на екран. Когато спортният журналист Митко Тасев ѝ направи комплимент как е облечена, тя заяви, че се е надявала това да не става обект на обсъждане.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?