71

Буря от любов! Вижте какво призна за бременността си Джулиана Гани СНИМКИ

Бременна ли е наистина Джулиана Гани или това е поредната силно преувеличена "новина" за привличане на вниманието от силиконката. Факт е, че тя и новото й гадже са неразделни, демонстрират бурна любов и като нищо скоро да станат трима.

И, все пак, ако попитате тунингованата блондинка, тя няма да го потвърди, но и не го отрича, което прави намек, че вероятно се подготвя за нещо такова скоро.

"Последнo-бременна ли съм или не съм. Как толкова скоро ще имаш второ, та вие не се познавате? Еее, истината е някъде по средата.. Но нали вие сте моите съдници. Безгрешните", написа наскоро Гани от Дубай. 

На кадрите, които качва обаче, прави впечатление, че тя или по някакъв начин прикрива корема си - небрежно с ръка или пък чрез ръката на новото си гадже, или е с дреха с висока талия. А евентуалната си бременност, поне засега, отказва да коментира конкретно. 

Като нищо може да се окаже, че в скоро време Джулиана Гани и новият й ще станат родители - той за първи път, тя - за втори. Но както се казва - ще почакаме, ще видим.

А междувременно, докато стане ясно дали силиконката чака второ дете, наскоро тя представи с голямо вълнение и своя собствен бранд за добавки, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Простаците

Простаците

19.05.2022 | 23:26

се размножават. Живот. Лошо ни се пише в БГ.

Отговори
1 0
Офф

Офф

19.05.2022 | 17:45

Стига с тия боклуци,не ни дреме!!!

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?