4232

Бурни връзки и пикантни разкрития: Мемоарите на Бритни Спиърс счупиха рекорди

Те са озаглавени "The Woman in Me" ("Жената в мен“)

Мемоарите описват подробно борбата й за свобода и бурните връзки с мъжете в живота й. Изданието продаде 1,1 милиона копия през първата седмица в печатни издания, предварителни продажби, електронни книги и аудиокниги в САЩ, съобщи Variety.

“The Woman in Me" излезе на 24 октомври и е официално на пазата от малко повече от седмица. Според издателя на книгата, Gallery Books, Спиърс е цитирана да казва:

"Излях сърцето и душата си в мемоарите си и съм благодарна на своите фенове и читатели по целия свят за тяхната непоклатима подкрепа".

Изданието се е върнало в печат за четвърти тираж на книгата, с което общият брой копия с твърди корици в печат надхвърля 1,4 милиона. Тези данни за продажбите представляват големия интерес да се чуе страната на Спиърс относно борбата й за излизане от 13-годишното й консерваторство, която бе широко отразена в медиите.

В Amazon.com "Жената в мен“ беше книга номер 1 в списъка на най-четените и продавани нехудожествени заглавия, преди мемоарите на Матю Пери "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ да заемат мястото след смъртта му на 28 окт.

Мемоарите са дълги 275 страници и са издадени още като аудиокнига, която е разказана от актрисата Мишел Уилямс. От редовете излизат наяве множество разкрития, които засягат кариерата, семейството, консерваторството и звездните връзки на Спиърс. Сред шокиращите истории са как изпълнителката е правила аборт от бившия й приятел Джъстин Тимбърлейк, твърдения, че Тимбърлейк й е изневерявал с неназовани знаменитости, разсъждения на Спиърс върху актьорската си кариера и др.

Поп звездата сключи тлъст договор с издателството миналия февруари, само няколко месеца след прекратяването на нейното консерваторство. Simon & Schuster придобиха правата върху книгата на Спиърс миналата година след война за наддаване, в която участваха множество издатели, въпреки че финансовите условия на сделката не бяха разкрити. Човек, близък до Спиърс, каза на Variety, че сделката е "чупеща рекорди“. Докладите по това време казаха, че споразумението е на стойност около 15 милиона долара. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
До ДА БЕ......??

До ДА БЕ......??

03.11.2023 | 08:11

А тук кой си бе дрисльо някой от някоя село около град ЛАЙ...НО МИРИЗЛИВО , ИЛИ СЕЛОТО СЕ КАЗВА СМРЪДЛИВ ПЕД..АЛСКИ Г..ЪЗ КАТО ТЕБЕ . Ако си женска значи си от миризлива П...УТКА . И се казваш. Пъпчива шунда космата.

Отговори
1 0
tyuytu

tyuytu

03.11.2023 | 07:40

Искате ли нови усещания в сек.са? Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе.рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:-------> https://mub.me/medik

Отговори
0 1
Кой чете

Кой чете

03.11.2023 | 02:26

мемоарите на това куку? Абсолютна мърша.

Отговори
2 2
ДА БЕ.....??

ДА БЕ.....??

03.11.2023 | 03:26

То па ти си Ален Делон.... цървул вмирисан... Аре у лево.... нещастник

Отговори
1 3
До ДА БЕ......??

До ДА БЕ......??

03.11.2023 | 08:08

Ало селяндур не обиждай правилно е написал ,че тая ежКУКУ А ТИ СИ По голямо КУКУ ОТ НЕЯ . СТВАШ САМО ДА ТЕ ЛАШКАТ В ЗАДНИКА И ДА СМУЧЕШ ПИ...ШКИ С ПЪПКИ РАЗБРА ЛИ БЕ ЖЕНЧО ЛИГАВ . ВДИГНИ СИ ДУПЕТО ОТ КЛЕКАЛО ДОКАТО ПИКАШ И СЕ ХВАНИ ЗА ПАЛЦИТЕ , ИДВАТ ДА ТЕ ОПЛОДЯТ.

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?