71

Бурни страсти в "Игри на волята": Виктория призна - бих се омъжила за Момчил! А на кой друг е хвърлила око?

Виктория Пенелова е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка.

Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг битка срещу Михаела и въпреки че загуби, влезе в сезон 5 на "Игри на волята" заради забележителното си представяне на Арената.

Тя отпадна на крачка от финалите след многокомпонентна и оспорвана битка от Михаил, но това не сломи духа й. Ето как отговори откровена до дупка Вики в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill" и кой се оказа най-привлекателният за нея мъж в риалитито:

МИХАИЛ, МОМЧИЛ, ДУНЕВ
F*CK: Давам F*CK за Михаил. Дори на Арената ми се подиграха. Нямам нищо към него, но е факт, че той е един от най-добре изглеждащите в Игрите. Най-близко до моите години е, така че веднага избирам него. Много съжалявам за приятелката му. Искам да знае, че нямам никакви чувства към него.

MARRY: Момчил ще бъде моят мъж. За него ще бъде MARRY, тъй като доколкото знам, той е много сериозен в тези отношения. Виждам колко много му липсваше приятелката му, как даваше всичко за нея на игрите, само и само да може да получи своят видео разговор. Такава лоялност и такава отдаденост е нещо, което със сигурност аз бих търсила.

KILL: За Дунев... Много добре игра, много достоен човек, ама в момента нямам друг избор освен да му тегля куршума и на него. Той няма социални мрежи, няма да знае, че е умрял.

 

МАРТИН, МАСТАГАРКОВ, РЪЛЕВ
F*CK: Давам F*CK за Мастагарков. Смятам, че Благо беше най-видимо атрактивният мъж в това предаване, няма какво да се лъжем. Предполагам, откъм външен вид, е ергенът за много жени, така мога да кажа.

MARRY: Рълев не го познавам, но ще се оженя за него. Ще бъде сватба на сляпо. Просто доколкото знам, Мартин е човек на нощния живот и не знам дали бих искала да се обвържа с него по такъв начин.

KILL: Така че, съжалявам Марти, чао си. Еми... даже си имам доводи, пише telegraph.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бай Онзи

Бай Онзи

30.11.2023 | 17:56

Това девойче се хвърля на всичко което има нещо между краката си

Отговори
2 0
И къде е

И къде е

29.11.2023 | 13:35

Хай лайфа в това ,че нещо не видях такъв . Това за спортната рубрика . Бързи смели сръчни но за възрастни комбинирано със страсти и дразги.

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?