Бунт в Nova! Водеща на Гала се къпе в пари без да работи

Истински бунт назрява в Нова тв срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима тлъста заплата, а работи най-много 2 месеца в годината, и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги. Това сериозно дразни екипа на предаването „На кафе", където Зизу все още се изявява, а напрежението е на път да се превърне в бомба със закъснител.
  
Животът в „На кафе" наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хора и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която "от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повече й зрителки могат само да мечтаят. Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 3 бона - колкото повечето „панелисти" в предаването. Само че, за разлика от тях, тя не е заета всеки ден.

„Зейнебчето си е построила комунизма! Работи, колкото иска, а парите й са колкото й трябват", дразнят се колеги на чаровницата. Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства дори и без заплатата от Нова. От години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките й нужди. Нейната заплата за джобни, ако мъжът й не е на разположение в момента. Именно това най-много дразнело екипа на шоуто. „Защо просто не напусне, за да се даде шанс за работа на някого, който наистина ще работи?", питат се   хората   в   „На кафе".

Тези дни Зейнеб се похвали, че е открила летния отпускарски сезон и всеки свой ден започва с плуване. През това време „На кафе" все още е в ефир. Миналото лято пък за бургазлийката продължи чак до ноември - едва тогава тя се върна в студиото след почивка, продължила с месеци. Понеже ходи на работа от дъжд на вятър, екипът се принуди да й намери заместници в качеството на звездни репортери - Маги Сидерова и Деси Цонева.

В „На кафе" сравняват положението на блондинката с това на Джуджи, която изкара няколко години като ко-водеща на Гала. „Тя също се къпе в пари, но въпреки това работеше с желание, а Зейнеб я мързи", ядосва се екипът. Говори се, че хората на Гала са на ръба на нервна криза заради Зейнеб, която работи има-няма 2 месеца годишно, а е с привилегии. Те обмисляли следващия тв сезон да вдигнат бунт, ако тази несправедливост не бъде коригирана.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Ггггг

Ггггг

24.06.2019 | 10:11

Червен боклук, защо ми триеш коментара.Заплатаджиско говедо

Отговори
0 0
П.Димитров

П.Димитров

24.06.2019 | 10:08

Еее браво бе.Сега ли разбрахте че тази к___ ва се къпе в пари,писах ви преди време че има къща на голф игрището в ГР.РАЗЛОГ.Където олигарси я поддържат с пари.Тук почти полвината от политиците(олигарсите) имат къщи,пак народът нека да гласува.

Отговори
2 0
Анонимен

Анонимен

23.06.2019 | 17:56

ХА СТИГА С ТАЗИ ГАЛА ПРЕДАВАНЕТО Е ИЗЧЕРПАНО ,ДАЙТЕ НЕЩО ПО ДОБРО

Отговори
5 0
Ванче

Ванче

23.06.2019 | 12:35

Ха ха къпе се в пари,Може да са им спряли водата.

Отговори
1 0
Коко

Коко

23.06.2019 | 09:13

Няма ли да го махнат от ефир този резил

Отговори
10 2
Зойн

Зойн

22.06.2019 | 21:46

Гала кога ще я гонят ??. Много стара е вече

Отговори
12 2
Красимир драганов

Красимир драганов

22.06.2019 | 21:39

Не е луд този който яде баницата а този който му я дава Заключенията са за вас?

Отговори
20 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?