Следвайте ни

Бърза и ефектна лятна прическа с панделка

viber icon

Не е нужно да прекарвате часове във фризьорския салон, за да се радвате на ефектна прическа. В домашни условия, почти без пари и за нула време можете да си направите елегантна прическа с помощта на панделка. Този тренд е особено популярен това лято, а и е подходящ както за официални поводи, така и в ежедневния ви стил. Избирайте между тънки сатенени модели, по-големи панделки или дори копринен шал и фишу. Освен че можете да го завържете в косата си, фишуто може да се носи на чантата, китката, дори глезена като нестандартен начин да внесете цвят в тоалета си. 

Панделката в косите допринася за една женствена, романтична и в същото време семпла и естествена визия. Хванете косата си на ниска опашка, но вместо с обикновен ластик, я вържете с голяма панделка от кадифе. Прическата стои много красиво, а панделката преобразява обикновената опашка и я прави интересна. За по-елегантна визия хванете косата в отпуснат кок и добавете едра шнола с панделка като акцент.  

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?