Следвайте ни

Бърз психологически тест показва каква е идеалната ви половинка

Винаги сте се чудили какъв точно трябва да бъде идеалният за вас партньор. Чест пъти, когато сте си задавали този въпрос сте изреждали множество качества, които се надявате да притежава, но уви, всички сме наясно, че идеални хора нямa, пише jenata.blitz.bg.

Оказва се, че подсъзнанието ви може обаче да подскаже какъв точно мъж търсите до себе си и от каква половинка се нуждаете. За целта ще трябва да отделите не повече от минутка.

На снимката има няколко изображения на Лъв, зад които обаче се крие образът на идеалният за вас партньор. Изберете един от тях и разберете кой е най-подходящият мъж за вас.

1. Красив лъв

Имате нужда от ярки и силни емоции. Нуждаете се от такъв спътник в живота  необикновен и възхитителен.За вас приоритет е човекът в живота ви да ви е интересен и да ви изненадва, дори и шокира през всеки изминал ден с нещо. Обичате динамиката в отношенията и пътуванията.

2. Сериозен и мъдър лъв

Тестът показва, че вие се нуждаете от духовит, интелигентен и дори мъдър мъж. Имате нужда от човек ,който е спокоен и разумен житейски партньор. Вашата половинка трябва да прогресира, а вие да се движите напред заедно с него.

Той трябва да ви подкрепя и да ви насърчава да гоните целите си. Двамата ще гледате философски на живота, любознателни и учени.

3. Крилат лъв

Имате нужда от човек, който ви вдъхва сигурност и надеждност. Той трябва да стои здраво на земята. Мъжът до вас трябва да знае точно какво иска и вече да е започнал да гради.

За вас е важно мъжът да е амбициозен ида се стреми да достигне дори слънцето. Вие от своя страна искате да сте негова муза и вдъхновение.

4. Лъвът цар

Искате да свържете живота си с човек, който има статус и направил голямо богатство. Той е уверен в себе си и гледа смело бъдещето. Трябва да е лидер и да не се страхува да действа с размах. Това ви действа като афродизиак.

5. Лъв защитник

Това е вашият идеален мъж – покровител. Той ще трябва да ви пази и да е готов да поеме всеки удар вместо вас. Искате да виждате в човека до себе си една каменна стена, готова да улови и куршум само и само да не страдате вие.

6. Семеен лъв

Грижата за семейството е сред основните ценности според вас. Идеалният тип мъж трябва да бъде образцов партньор, баща и съпруг. Да е готов да се откаже от всичко в името на семейството и благото му.

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?