49

Брутално: Пребили Гъмзата и отвлекли певицата му

Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави Трифонов - Гъмзата. Историята разказа самият тромпетист в подкаста на Тото. Тя се разиграла в заведение по време на европейското първенство по футбол през далечната 1996 г. Гъмзата и оркестърът му имали изява в заведение на бул. „Черни връх".

„Всичко беше в кръв", спомня си популярното лице от „Ку-ку бенд". По думите на Гъмзата заведението е било напълно празно. В един момент обаче нахлули 15 души и започнали да куфеят на музиката. Единият от тях закачил певицата. 3а да го разсее, музикантът му предложил песни по поръчка.

Конфликтът ескалирал и цялата група младежи скочили на Гъмзата. "Само като ме подкараха! Заведението беше в бели плочки... стана цялото в кръв", разказва той.

След побоя бандата се разбягала и Гъмзата осъзнал, че певицата я няма. Докато музикантите разтървавали младежите, някой отвлякъл изпълнителката. „Сигнал, полиция, завардване на изхода на София...", спомня си Гъмзата. Намерили певицата в превзет от престъпниците апартамент в „Младост 4". „За беда, на всичкото отгоре, аз живея в отсрещния вход", смее се музикантът.


 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Русия

Русия

01.07.2023 | 20:54

Това лице е за разследване от НАП. Заедно с инвалида на снимката.

Отговори
1 0
Гъмзата

Гъмзата

30.06.2023 | 10:50

Щом се смея, зло не мисля! Много весело беше! Бой, ***н и сръпска"музика"!

Отговори
5 0
Ох  гъмза

Ох гъмза

30.06.2023 | 10:45

Ама ти тогаз си бил на 13 годин и още помниш...!

Отговори
3 1

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?