3906

Брутална обида в ефир! Скандал избухна между Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева в "Аз обичам България"

Брутална обида в ефир! Скандал избухна между Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева в "Аз обичам България"

 

Ситуацията в новото предаване "Аз обичам България" не е никак спокойна. Наблюдава се известно недолюбване между водещата Александра Сърчадсжиева и единият от капитаните на двата отбора, а именно Сашо Кадиев. 

Двамата често се хапят в ефир, но в последния езпизод синът на Сашо Кадиев нанесе жестока обида на водещата, която остана безмълвна, но ако можеше, би го убила само с поглед.  


 

Кадиев много се раздава по време на игрите и често изрича неща, които не е преосмислил добре. Точно такъв коментар направи във втория епизод на предаването и успя да засегне водещата. 

"С тази флорална рокля защо не отидеш някъде... на цветарския магазин", затапи я той, а Александра в продължение на няколко минути мигаше срещу него и не можеше да каже нищо. 

 

Тя пък от своя страна не крие антипатията си към Сашо и винаги помага и стиска палци повече на другия отбор с капитан Кедъра. Тъй като Кадиев често я засичал и тя се притеснявала и трудно води след това. 

А пък феновете на шоуто като цяло неодобряват Сърчаджиева за водеща и искат старата водеща отпреди години. "Евелина Павлова беше доста по-забавна и лицеприятна. Алексадра само крещи и вика, не може да импровизира и просто не става за водеща на такъв формат", гласи един от коментарите, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Фен

Фен

08.03.2024 | 18:18

Мама е трябвало да го научи да приема загубите от игри по-спокойно и да не влага такава злоба и нахалство. Шапка свалям на Кедъра, който с усмивка и спокойно приема всички издънки на мамин Сашко. Някой да узапти това нахално момче, че ще упорочи хубавото предаване. Не е лошо някой да каже на Алекс, че викането не е най-добрият начин на водене.

Отговори
0 0
Като го правеха по

Като го правеха по

03.03.2024 | 08:11

Нова беше по интересно сега с най противния водещ албанчето не игра да го гледам . А тая е още по зле от маминото. Само ги бутат и двамата на всякъде.

Отговори
6 0
Европеец

Европеец

02.03.2024 | 20:18

мамин сашко се осира навсякъде но мама бута той да е добре

Отговори
14 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?