Следвайте ни

Брутален удар! NOVA срази конкуренцията, в bTV ближат рани

viber icon

Стопанство ще замени познатата Рибарска колиба в предстоящия втори сезон на "Игри на волята". Очевидно риалити предаването по Нова телевизия е решило да копира конкурентното шоу по Би Ти Ви "Фермата", където участниците садят зеленчуци и гледат животни.

Във втория сезон на "Игри на волята" същото ще прави племето, заело второ място в териториалните битки. То ще трябва само да осигури прехраната си, опознавайки селскостопанския живот и неговите предизвикателства. В Стопанството задачите към участниците ще разпределя собственикът му Георги Димитров-Кинти. След дългогодишен опит като моряк и рибар, Георги решава да излезе от водата и да стъпи здраво на земята, воден от любовта си към животните и природата. Той създава собствено стопанство до морето в полите на Странджа планина, където в момента отглежда домашни животни, както и зеленчукова и плодна градина.

Млякото, яйцата, зеленчуците и плодовете, които получава от труда си в Стопанството, подарява на приятели и познати, но никога не продава. Обича безкрайно животните си, грижи се за тях и смята, че ще научи на това и участниците, които стават част от втори сезон на приключението "Игри на волята".

Задачите, които Кинти поставя на участниците са нелеки и непознати за повечето от тях - доене и паша на козите, хранене и почистване на кокошките и прасетата, прекопаване и поливане на градината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Коментарор

Коментарор

06.08.2020 | 14:55

Аман от поръчкови натегачески статиики. Затова сме на 111то място по свобода на словото и ви наричат "мисирки"!

Отговори
1 0
Мисирски

Мисирски

06.08.2020 | 13:55

Просто,по-просто;най-просто,още по-най просто- мисир от Марица.Вие сте най-нещастните лай..но...яди от целия свят и не знам как не ви е срам от самите вас.Сигурно така се живее ужасно.

Отговори
4 0
Гост 2

Гост 2

05.08.2020 | 23:18

С подобни заглавия Марица може да започне да ближи рани.

Отговори
5 0
Гост

Гост

05.08.2020 | 22:49

Чалга простотията витае и у вазе. Опростачването на народа е благодарение на мисирките...

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?