46

Брои си парите! Мартин от "Игри на волята" на месец изкарва...

Милионерът е доста откровен по една от най-чувствителната тема - парите.

Мартин Елвиса се оказа един от най-обсъжданите участници от тазгодишния сезон на "Игри на волята". Бизнесменът спретна луд скандал с Моника, която впоследствие напусна играта по медицински причини, но ето, че и отговорите му в Инстаграм допълнително нагорещиха страстите.

Бившият мъж на фолкпевицата Емануела се оказа особено откровен по въпроса за парите и колко изкарва на месец. Разбира се, стига последователите му да му вярват безусловно.

На въпрос: "Колко пари изкарваш месечно?", Мартин отвръща така по доста любопитен начин и очевидно не му се иска много да се знае точната сума, която, сигурни сме, никак, никак не е малка.

 Мнозина се поинтересуваха и от това как е успял да изгради бизнеса си, като и тук сме убедени, че не сте склонни да се доверите изцяло на отговорите на Мартин. Но пък направи впечатление това, което признава по темата, свързана с покера, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Бойчето

Бойчето

09.10.2023 | 10:16

Мартин е искрен и точен пич! Какво ми защитавате тая фльорца Моника?! Не виждате ли че едно смислено изречение не може да каже?! Проста и елементарна куха лейка!

Отговори
13 5
Аlex

Аlex

08.10.2023 | 20:48

Коя е тъз кифла с цистерна силикон на джуките там?

Отговори
10 3
МОЛИ

МОЛИ

08.10.2023 | 18:15

ДО ТУК НЕ СЕ РАЗБРА КАКЪВ БИЗНЕС ИМА,ИЛИ ПОКЕРА ВЕЧЕ ГО НАРИЧАТ ТАКА???НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК.

Отговори
12 9
ха ха ха

ха ха ха

08.10.2023 | 17:06

Този неприятник се върти като палачинка според както му е угодно да извърти нещата.Противна външност,противен характер.И чалгаролюбител -най-гнусното.

Отговори
21 10
Съдия

Съдия

08.10.2023 | 13:30

Какво ни занимавате с тоя, изобщо не ме интересува какви пари изкарва , стига сте ни го натрапвали тази измислена звезда , той е никакъв

Отговори
32 7

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?