4020

Бритни Спиърс съвсем изплиска: Къпе се гола и се радва на дупето си ВИДЕО

За Бритни Спиърс вече едва ли има надежда и освен близките й, за здравето й са обезпокоени и милионите й фенове.  42-годишната поп изпълнителка се пусна чисто гола в най-новото си видео в Instragram и отново шокира с поведението си. 

Една от най-продаваните певици на всички времена, с над 100 милиона продадени копия на албуми, вдигна градусите с кадри от неизвестен морски плаж.

Носителката на Грами написа към нудисткото си видео „Здравей на моя задник“. В краткото клипче Бритни повдига голото си дупе, докато голите й гърди са потопени в топлата вода.

 

За кратко текстът към видео публикацията бе: „Вдигнах задника си малко по-високо, за да имам по-голямо дупе!!! Мисля да си сложа инжекции в задника, за да го направя по-пухкав“.

Въпреки голото съдържание видеото не е свалено от ботовете на Meta, които стриктно „следят“ за нецензурни постове, „нарушаващи правилата на общността“.

Американски медии пишат, че психическото здраве и финансово състояние на Бритни Спиърс е тревожно. В началото на месеца тя бе помляна от бой от своя приятел, като я спасяват в Спешното отделение на Лос Анджелис.

Появата на Бритни без никакви дрехи изобщо не е първата, нито ще бъде последна. Поп изпълнителната има десетки снимки, на които е както майка й я е родила.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?