4232

Бритни Спиърс наруши мълчанието за Джъстин Тимбърлейк

Във вторник вечерта Спиърс публикува снимка в Instagram на плодов коктейл със загадъчен надпис, който накара феновете да гадаят значението му

 

Арестът на Джъстин Тимбърлейк по обвинения в шофиране в нетрезво състояние изуми музикалния свят. Световноизвестният певец беше арестуван в ранните часове на 18 юни в Ню Йорк, след като отказа да се подложи на тест за алкохол, а снимката му, показваща нехарактерни кръвясали очи, стана вирусна в социалните медии.

Тимбърлейк беше освободен без гаранция, но реакциите продължават да валят по отношение на задържането на изпълнителя. По-специално, феновете чакаха да видят дали Бритни Спиърс ще се включи – и тя го направи, пише fakti.bg.

Във вторник вечерта Спиърс публикува снимка в Instagram на плодов коктейл със загадъчен надпис, който накара феновете да гадаят значението му.

„Това са малките неща, които знаете," написа Спиърс, допълвайки надписа с две цветни емотикони и удивителни знаци.

Спиърс и Тимбърлейк се срещаха между 1999 и 2002 г. , а певицата изуми феновете, като заяви в автобиографията си, че е направила аборт по време на връзката им поради нежеланието на Тимбърлейк да има деца.

Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца.

Възможно е Спиърс да не намеква нищо с публикацията и просто да е искала да сподели с последователите си релаксиращ ден край басейна.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?