71

Бременна и изоставена! Сузанита направи нещо немислимо СНИМКА

В живота на Сузанита май спокойствието може да се задържи рядко и за малко. В момента скандалната изпълнителка изживява поредната бурна емоция, за нейно съжаление доста негативна.

Въпреки че е бременна и трябва да се въздържа от всякакви нервни изблици, ето, че и този път Сузанита успя да изненада... направо да шокира всички с постъпката си - да се татуира!

 

Причината най-вероятно е раздялата с гаджето й Марк Славов, от когото тя чака и дете. И въпреки че наскоро майката на изпълнителката заяви в столично издание, че раздяла между двамата няма, а само нещо са се поскарали, факт е, че и в профила на Сузанита, и в този на Марк вече не присъстват техни съвместни кадри.

Какво точно означава татуса на Сузанита и какво иска да покаже с него, все още остава загадка. И най-вероятно съвсем скоро самата тя ще изясни ситуацията в личния си живот, както е правила и досега.

Междувременно последователите й в мрежата сериозно я атакуваха заради решението й да прави нещо подобно, докато е бременна. Постъпката на Сузанита предизвика масово възмущение! "Татус по време на бременност. Още не ми го побира главата", гласи един от многото коментари, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ти рекс

Ти рекс

26.06.2022 | 07:34

Тази като роди със сигурност и бебето ще нашари с татуси за да го познава .Стига с тази чалгарка първо да се види кавае и как изглежда и после да се пуска в мрежата ,че плаши хората

Отговори
1 0
Само Шамари

Само Шамари

25.06.2022 | 11:04

Т Ъ П А

Отговори
5 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?