46

Бременна и гола: Емилия съсипа мрежата, показа всичко СНИМКА

Бременната Емилия развълнува почитателите си с нова снимка, при това доста дръзка и екстравагантна. На преден план е голямото коремче на певицата, а "тоалетът" й е, освен футуристичен, и е супер оскъден. Визията на изпълнителката е допълнена от уникални нокти, които също приковаха погледите.

Емилия събра купища лайкове и от знаменитости сред които Мария, Николета Лозанова, Деси Слава и сестрата на Преслава - Ивелина Колева.

Това е първо дете за Емилия и съпругът й Жорж Башур.
 
 

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Свинята Гери Никол

Свинята Гери Никол

03.02.2022 | 23:30

не искаш да си признаеш кои хора те изгониах от България за да се отървът от тебе и да ринеш тоалетните на макдоналдс в Америка. А ти си мсилиш, че както хорта от България не живеят в Америка и не те виждат, какво работиш в момента, ще ти е много лесно да ги заблудиш, че си уж на почивка там и че уж си много богата и си живеш като царица. Ти на цялата зала си се била сваляла, ама никой не е искал да ти с.епи дебелия пардялник и умре от яд и почна с жълтите стотинки от кенефното почистване на л.йнта на макдоналдс в Америка да си плащаш за фалшиви измислени от тебе стати, за да замажеш очите на хората, как уж си богата и не работиш. Ти освен че си яко грозна си и много проста, не се сещаш че много мъже на които си се молила да те е.. а и те не са искали и ще си отворят устата да кажат, каква е.тина лъжкиня си. И после си лаяла, че мъжете сме женкари ние, ако бяхме щяхме да е... и грозни крави като тебе, ама ни е гнус от тебе.

Отговори
1 0
Свинята Гери Никол

Свинята Гери Никол

03.02.2022 | 23:29

още когато се сваляше на Дани Илиев и му предлагаше да му даваш от парите на чичо ти Мето придобити от престъпни дейнсоти, за да лъже Дани, че ти е гадже си се била сваляла на всички в залта, но понеже никой от тях не те харесва и си въшкарка и нямаш пари да си платиш самолтните билети, те са ти ги платили за да се отърват от теб и са те изгонили да ринеш в макдоналдса в Америка. Ти понеже си нагла лъжкиня и с жълтите стоинки от почистването на тоалетните на мака си си платила за измислените от тебе фалшиви стати в който се пише, уж как си много богата и си на почивка в доминикана. Признай си кои те изгониха от България, за да чиститш тоалетните за да не си при тях да им досаждаш с курвенсктие ти мастиски номера. Един ден всичките ти лъжи ще излезнат на яве и ще умреш от яд. Също мма Влади Кънчев се оплака от тебе, че си му се била сваляла и си му искала да те е.. и да му платиш да излъже, че уж той искал да му пуснеш, ама ти не си искла и за това те мрази. Ти си м.зен пЪрцал и никой не те харесва и иска изгониха те и ти наглееш и не спираш с лъжите и к.ренските помии, но един ден както кажат какво си лъгала и правила и ще станеп хептен за резил.

Отговори
1 0
Свинята Гери Никол

Свинята Гери Никол

03.02.2022 | 23:29

рине лайна в тоалетните на макдоналдс в Америка, после за да прикрие, че е чистачка хване някоя бабичка там и я кара да я снима, как друса сланините на плажа, който е близко до мака и накрая лъже, колко много е богата и как добре си живее, постоянно по луксозни почивки...всичко се знае прасенце, не се напъвай да лъжеш, никой не ти се връзва на евтнитие лъжи смешна си, грозна и тъпа. И спри да намесваш Дани Илиев в лъжите ти умре от яд той те издаде, че си му се молила да му даваш пари за да лъже, че ти е гадже и после не спря да си плащаш за фалшиви измислени от тебе статиики, как уж си го хранела, уж той е ебаси и беднака и накря си го изгонила долна лъжкиян глупава и нагла. Много добре знаеш, че той стоеше за малко до тебе зарди парите и после ти би шута зарди друга така че, не лъжи че много хора знат истината и ако решат да кажат и ще се насереш пак в лъжите си ма пача долнопробна.

Отговори
1 0
Снимката

Снимката

20.01.2022 | 09:27

е безвкусна. Дори и бременна се прави на идиотка за малко внимание. "Прави" ли написах? Всъщност тя си е тъпа, както всички в този бранш. Опростачиха децата за пари. Това е грях.

Отговори
5 1
Буца

Буца

20.01.2022 | 08:58

Тези съсипаха хоратастехната музика . Знаят само да се показват без дрехи . За нищо не стават друго.

Отговори
8 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?