Следвайте ни

Брейкаджии обраха наградите на конкурс за коафьори

Хасковски брейкаджии обраха наградите на конкурс за коафьори в Пловдив.

Гюрсел Илиев и Алдин Илиев спечелиха първо и четвърто място на престижния конкурс за модерна прическа, който се проведе в Международния панаир. Двамата са баща и син и са известни в града на Богородица като изящни танцьори на брейк и многократни шампиони на страната в този стил.

От години бащата Алдин обаче се занимава и с фризьорство, обучил и двамата си по-големи синове на занаята с ножицата. Гюрсел дори специализира за две години в най-добрите салони на австрийската столица Виена.

Хасковската група на конкурса в града под тепетата наброяваше 8 бръснаря, като половината от тях са от отбора на Илиеви „Kings barber”.

В най-престижната категория над  18 години взеха участие близо 40 майстори фризьори от цялата страна. Въпреки силната конкуренция първото място в категорията за най-модерна прическа бе спечелено безапелационно от Гюрсел Илиев. Той получи и наградата за най-хубава коса. На престижната четвърта позиция застана пък баща му и учител в занаята Алдин Илиев.

Победителят Гюрсел не пропусна да благодари на учителя си в занаята, който ученикът вече надмина: " Благодаря на баща ми, че ми даде тази професия. Гордея се с него, че ме направи такъв човек."

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?