Следвайте ни

Брегович обещава лудост на концерта си на петък 13-и

Ще бъде лудост на концерта на Горан Брегович в София. Това обещава самият Горан Брегович в специален видео поздрав към родната публика. Посланието на световноизвестния музикант и композитор, който на 13 април ще представи в Арена Армеец новия си спектакъл “Три писма от Сараево”, идва директно от дома му в Белград, където звездата репетира усилено за концерта у нас с най-популярния балкански бенд, а именно „Оркестъра за сватби и погребения“.

„Здравейте на всички в България, аз съм Горан Брегович! На 13 април ще представя “Три писма от Сараево” в Арена Армеец. Ще се видим там, ще бъде лудост! Ако не полудеете, това няма да е нормално!“ – гласи посланието на музиканта, отправяйки сериозна заявка за един въздействащ и емоционален лайв, типичен за темперамента на балканското величие.

Новият шедьовър на Брегович “Три писма от Сараево” обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.  

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и симфоничен оркестър е на фаталния петък - 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. /Марица.бг

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?