1553

Браво, пич! Галин записа песен с нарязаната Дебора

Браво на пича! Обещанието на фолкпевеца Галин, че ще направи песен със зверски нарязаната Дебора от Стара Загора, е изпълнено. Звездата и 18-годишната девойка вече са записали парчето, което изпълнителят й подари преди време.

„През ноември ще излезе песента“, каза Галин. Певецът пръв от известните протегна ръка към пострадалата девойка. Случаят с младото момиче стана публично известен на 28 юли т. г., когато медиите съобщиха, че тя е с 400 шева, след като е била обезобразена с макетно ножче. Зверството придоби особена публичност, след като стана ясно, че след случилото се соченият за извършител Георги Николаев първо е бил задържан по обвинение за средна телесна повреда, но после е пуснат, защото обезобразяването на момичето с макетен нож и счупеният нос са били квалифицирани от прокуратура и съд като лека телесна повреда.

Казусът изправи на нокти обществото с бруталността си, след като близките на жертвата се обърнаха към медиите, че Николаев е пуснат на свобода, а телесната повреда не Дебора е определена като „лека“. Последваха спешни промени в закона за домашното насилие и Наказателния кодекс, а заместник прокурорът на Стара Загора Георги Видев беше разжалван. Случаят „Дебора“ предизвика  вълна от съпричастност, както и масови протести срещу насилието е цялата страна. После 26-годишният мъж беше задържан и оставен за постоянно в ареста от съда в Стара Загора. Разследването по случая продължава, пише „Ретро

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ами,

ами,

05.11.2023 | 11:30

Точно чалгата и донесе проблемите,но като вятър вее у празна глава...

Отговори
1 0
Краставите магарета

Краставите магарета

04.11.2023 | 18:04

се подушват през девет баира.

Отговори
3 0
rtyr

rtyr

04.11.2023 | 11:23

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук:---~~- https://lmy.de/keto

Отговори
1 1
До rtyr

До rtyr

04.11.2023 | 19:11

Най добрия продукт за ср..ане и отслабване е развалена храна , рициново масло, пробвай може и да отслабнеш. Става и със мухлясало мляко, домати ,и сирене.

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?