Следвайте ни

Браво на Михаела! Поведе битка с тормоза

viber icon

Да сподели най-лошите си моменти, свързани с тяхната публичност – това обещание прави певицата Михаела Филева в навечерието на новата си кампания. Изпълнителката на „Родена с късмет“ се обявява против тормоза независимо дали той се случва онлайн или на живо.

„В началото на календарната година заедно с вас, приятели, започнахме изключително важна дискусия, за това как да не позволяваме негативните коментари в социалните мрежи, а и тези на живо, да ни определят, да ни карат да се чувстваме зле, неуверени, та дори и недостатъчни“, обясни Филева. В основна тема тогава се превърнаха критиките срещу външния вид.

Цялата дискусия провокира Филева да събере някои от най-вдъхновяващите за нея дами в България. Всички те ще разкажат своите лични истории, свързани с превъзмогването на страха от критиката и преобразуването на негативната енергия в градивна такава.

„Днес думата е твоя! Сподели ми вдъхновяваща си история, свързана с предизвикателство "хорско мнение", за да си поговорим. Нямам търпение да ви опозная още по-добре. Ще има и награди“, казва още певицата със стокаратова усмивка.

Заедно с Дара Екимова, Ирина Денева, Мила Михова и Силвия Канин пък ще се съберат на 3 юни в лайвчат, за да си припомнят, че „да се обичаш и приемаш е необходимо и достатъчно условие, за да си щастлив“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Няма значение

Няма значение

01.06.2021 | 04:50

Моля ви спрете да навирате в очите на хората фалшиви каузи..... Всеки , който е бил част от екипа на Кока Кола турнето , може да ви разкаже доста за отношението на въпросната дама . Няма да споменавам изключително грозното поведение , което прояви към останалите участници , които не са по-малко талантливи от нея , а също и многобройните опити да попречи на дузина изпълнители да завършат представянето си.... Може да е талантлива , но с това държание няма да спечели уважението на хората . Вие виждате едно усмихнато , кротко и скромно момиче пред камерите .....но тези, които работим в звукозаписни компании, организираме музикални събития, сме се нагледали на грубо и надменно отношение. Още ми става неудобно като си спомня на какво напрежение бяха подложени Наско Колев , Лора Караджова и Папи Ханс при работата си с нея . Рано или късно отношението , което даваме се връща под някаква форма . Михаела е млада и талантлива и именно затова злобата никак не й отива . Желая й късмет и дано преосмисли поведението си .

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?